• Новинка
MinLia Голям Капацитет Акрилна Поставка за дисплея с Цели Титуляр За Съхранение на Грамофонни Плочи Отделно Стоящи Акрилна Прозрачна Поставка За дисплея (кафяв)

MinLia Голям Капацитет Акрилна Поставка за дисплея с Цели Титуляр За Съхранение на Грамофонни Плочи Отделно Стоящи Акрилна Прозрачна

Buyers rating:
BGN 12.85

Налично

Изработен е от висококачествен материал, устойчив на надраскване и напукванеСтилна дървена рамка с прозрачни акрилни облегалка.Нарезно дъна отделни записа един от друг и не им дават да се плъзне в голяма купчина.Дървото в съчетание с кристално чист акрил придава на вашата винил колекция елегантен външен вид.Чудесен подарък за всеки сериозен аудиофила, dj или любител на винил музика.Пратката включва : 1 бр. държач за съхранение на грамофонни плочи (демонстрация други аксесоари на снимката не е включена. Количество : 1 бр. Помещение включва : 1 бр. държач за съхранение на грамофонни плочи (демонстрация други аксесоари на снимката не е включена.) Цвят : Кафяв / Натурален Размер : прибл.48 инча) Материал : дърво + акрил Ако имате някакви въпроси относно даден продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.

Подробности

Подобни продукти в категория