• Новинка
Плаващите Рафтове за МЕБЕЛИ за ДОМА, AMADA, Шкафове за баня в селски стил, със здрави куки и закачалка за кърпи, Стенни рафтове от дърво Павловния за баня, Спални, хол, к?

Плаващите Рафтове за МЕБЕЛИ за ДОМА, AMADA, Шкафове за баня в селски стил, със здрави куки и закачалка за

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

【Здрава конструкция】 : Благодарение на висококачествена дървесина павловнии дебелина 0,6 инча и подобрени метален кронштейнам тези стенни рафтове за съхранение в банята могат да издържат тегло до 22 кг, Поставете на всяка стена, с помощта на включения хардуер, за да се гарантира издръжливост стелажи и липсата им на огъване.Метални скоби, изработени от прахово покритие, без ръжда. 【Идеално ъпгрейд за съхранение в банята 】 : Рафта в банята са предназначени за съхранение на сешоар, самобръсначка, тоалетни принадлежности и друг декор на банята.Лесно увеличете обема за съхранение в малки бани за по-добра организация и по-голямо удобство. 【Умен и функционален дизайн,】 : Ръководства за предпазване от падане на стената рафт предпазват елементи от падане от ръба.Подвижни закачалка за кърпите може да се използва за закачане на кърпи и други предмети за организиране на съхранение в банята, което му придава спретнат и чист вид.Освен това, можете да изключите лира по свое желание. 【Увеличете своята жилищна площ】 : Стенен рафт AMADA от дърво в селски стил - чудесен начин за добавяне на места за съхранение в спалнята, хола, кухнята и т., включително ъглови зони или на празни стени за всички свои битови нужди. 【Многофункционални плаващи рафтове】 : Стенни рафтове за съхранение в банята също може да се използва през работно бюро за козметика, снимки, растения или бижута, за да ги функционалност и характер.Отрежете под едно дърво може да украсите вашето пространство и да върви добре с всеки домашен интериор.

Подробности

Подобни продукти в категория

Бродирани Мъниста Синя Рамка 5x5
  • Новинка
Оценки:

Бродирани Мъниста Синя Рамка 5x5

Нашата класическа дограма за сега, облечена в модерен син цвят!Това красиво бродирани мъниста синя рамк

BGN 0.67
3дрозный Градински флаг, Бял
  • Новинка
Оценки:

3дрозный Градински флаг, Бял

Размери (в инчове) : 8 x 8 W x 0,5 D Paste от лъскава керамични плочки с размери 6 x 6 инча.Keyhole в задната част на рамк

BGN 1.67
Бродирани Мъниста Синя Рамка 4x6
  • Новинка
Оценки:

Бродирани Мъниста Синя Рамка 4x6

Нашата класическа дограма за сега, облечена в модерен син цвят!Това красиво бродирани мъниста синя рамк

BGN 33.43