• Новинка
Qinlorgo Подложка за Хранене на домашни любимци, Подложка за Хранене, Чаши за домашни любимци, Лесно Моющийся Силикон с Приповдигнато ръба за Пътуване за Котки

Qinlorgo Подложка за Хранене на домашни любимци, Подложка за Хранене, Чаши за домашни любимци, Лесно Моющийся

Buyers rating:
BGN 58.74

Налично

Широко приложение : Подложка за хранене на кучета лесно се сгъва за удобство за носене, идеални за пътуванеМоже да се използва за стабилизиране на мисок, хранилки за птици, диспенсеров, подложки, въз основа на чинии.Защита от разливане на : Подложка за хранене на кучета е по-голяма височина на външния бортика, за да се предотврати попадането на храна и вода на пода.Винаги дръжте своето жизнено пространство чисти.Нескользящий : подложка за хранене на домашни любимци е бугристую текстурированную повърхност и друга страна, която здраво се придържа към пода, предотвратяване на подхлъзване мисок за хранене.Лесен за почистване : Подложка за хранене на домашни любимци в купа, много лесен за почистване, просто изплакнете мивката с топла сапунена вода, избършете с кърпа, измийте ръчно под мивката или в съдомиялна машина.Хранително-вкусовата материал : Подложка за хранене на домашни любимци е изработен от висококачествен хранителен силикон, която не предизвиква алергии, устойчиви на студ и топлина и е много сигурно. Защита от разливане на : подложка за хранене на кучета е по-голяма височина на външния бортика, за да се предотврати попадането на храна и вода на пода.Винаги дръжте своето жизнено пространство чисти. Хранително-вкусовата материал : Подложка за хранене на домашни любимци е изработен от висококачествен хранителен силикон, която не предизвиква алергии, устойчиви на студ и топлина и е много сигурно. Лесен за почистване : Подложка за хранене на домашни любимци много лесно почистване, просто изплакнете мивката с топла сапунена вода, избършете с кърпа, измийте ръчно под мивката или в съдомиялна машина. Нескользящий : подложка за хранене на домашни любимци е бугристую текстурированную повърхност и друга страна, която здраво се придържа към пода, предотвратяване на подхлъзване мисок за хранене. Широко приложение : подложка за хранене на кучета може лесно да мине за удобство за носене, идеални за пътуване.Може да се използва за стабилизиране на мисок, хранилки за птици, дозаторов, подложки, въз основа на чинии.

Подробности

Item Type:
Dog Food Feeding Mat
Material:
Silicone
Size:
Approx. 60x40cm / 23.6x15.7in
How to Use:
If there is a lot of water spilled on the pad, please dry it with a dry towel first. This way the water will not spill on the floor when cleaning.:
packing list:
1 xSilicone Dog Cat Food Mat:
Note:
Manual measurement, please allow slight error.:

Подобни продукти в категория