• Новинка
Ръкавица за къпане Teerwere, Ексфолиращи Ръкавици за Душата, Скребущие Ръкавици, Скрубери за Тяло за жени и Мъже, Хавлиени Ръкавици, ексфолиращи Ръкавици (Цвят: екрю)

Ръкавица за къпане Teerwere, Ексфолиращи Ръкавици за Душата, Скребущие Ръкавици, Скрубери за Тяло за жени и Мъже, Хавлиени

Buyers rating:
BGN 25.12

Налично

Ръкавици-скраб за тяло Рукавица за измиване на тялото е много гъвкава, един размер може да се протягаш за повечето размери за ръце, подходящ за жени и мъже, еластично китката гарантира, че ексфолиращ скраб за душ ще остане на мястото сиАко имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас навреме, ние ще решим проблема за първи път.Висококачествени материали : Нашите ръкавици са изработени от висококачествени материали, които не съдържат никакви химикали, хипоалергенни, не е токсичен. Ергономичен дизайн : Уникална форма на ръкавици осигурява отлично сцепление както за лява, така и за дясната ръка, с ергономичен дизайн за превъзхождащи традиционните ръкавици.РАЗМЕР размер : Тези ръкавици са подходящи за ръка на повечето размери, може да се използва както от мъже, така и жени, те лесно да изсъхне.Ръкавици за душ Функция : Подобрява текстурата на кожата, допринася за здравето на кожата, активира кръвообращението и прави кожата по-гладка, повторно използване може да омекоти загрубялата, суха кожа, за предотвратяване на запушване на порите и появата на акне.Пакетът включва : 1 x Ръкавица за къпане.Подарък е на семейството и приятелите си : Тези ръкавици за душ могат да допринесат за здравето на кожата, изключително подходящ избор на подарък за вашето семейство и приятели. Задръжте ръкавицата под вода; 2. Нанесете малко душ гел или сапун на повърхността на ръкавици; 3. Бавно изчистете кожата; 4. Измийте и затвори след употреба. Отшелушивая и премахване на мъртвите клетки на кожата, кожата ви да изглежда свежа и еластична, забележими резултати след първото използване, обновяване на клетките на кожата си днес!Подходящ за всички типове кожа : Предназначен за всички типове кожа, независимо от това дали е суха, мазна или комбинирана кожа, можете да отшелушивать врата, раменете, краката или други части на тялото. Цвят може да се различават малко от калибриране на цветовете на всеки отделен монитор. Моля, позволете отклонение при измерване от-за ръчно измерване.

Подробности

Подобни продукти в категория