• Новинка
DSFEOIGY Набор от спици за плетене на една кука с пръстени за Вязальных линии, Шевни игли, Куки за шевове, Комплект за Бродерия, Аксесоари за плетене (Цвят: A, размер: какт?

DSFEOIGY Набор от спици за плетене на една кука с пръстени за Вязальных линии, Шевни игли, Куки за шевове, Комплект за Бродерия,

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Пълен комплект за плетене на една кука може да отговори на вашите различни изисквания в плетене на една кукаИдеалният подарък за баби, майки, начинаещи или напреднали плетачи.Дръжката На всяка игла е нанесен размерът на обзавеждане за идентификация.Компактен комплект за плетене на една кука може да отговори на вашите различни нужди в плетене на една кука.Нашите игли за плетене имат мек захват.Пълен комплект за плетене на една кука може да отговори на вашите различни изисквания в плетене на една кука.Идеалният подарък за баби, майки, начинаещи или напреднали плетачи.Дръжката На всяка игла е нанесен размерът на обзавеждане за идентификация.Компактен комплект за плетене на една кука може да отговори на вашите различни нужди в плетене на една кука.Нашите игли за плетене имат мека дръжка. Размер : както е показано В комплекта са включени : 10 бр. куки за плетене на реда 9 бр. игли с големи тъпи уши (5 см, 6 см, 7 см) 8 бр. розови куки за плетене (2,5 мм-6 мм) 2 бр. пръстени за вязальных на електрически вериги (тип 2) 3 бр. игли за маркиране линии 10 бр. преброяване пръстен за шиене (5 големи и 5 по-малки) на Всички видове инструменти за работа с игли може да се зареди в кутия за съхранение за удобство за носене.Той се използва за шиене и декориране на различни цветя, изделия ръчна изработка, дрехи и така нататък.Приложимо гама от облекла, промишлени, домашен текстил и други стоки.

Подробности

Подобни продукти в категория

Satco 6.5PAR16 / LED / 40' / 3000 ДО / 120 В
  • Новинка
Оценки:

Satco 6.5PAR16 / LED / 40' / 3000 ДО / 120 В

Замества лампа с нажежаема жичка с мощност 60 ВатаРазсейване на лъча : 40 градуса.Експлоатационен живот : 2

BGN 54.49