• Новинка
Fyi, калъф за Apple Watch Съвместим с Apple Watch Серия 8 Серия 7, 41 мм ултра тънък Твърд калъф за КОМПЮТЪР със защита на дисплея от закалено стъкло, устойчиво на надраскване Калъ?

Fyi, калъф за Apple Watch Съвместим с Apple Watch Серия 8 Серия 7, 41 мм ултра тънък Твърд калъф за КОМПЮТЪР със защита на

Buyers rating:
BGN 27.77

Налично

⌚Съвместимост : Съвместим само с Apple watch series 8/series 7 41 мм ⌚ Пълна защита : калъф за Apple Watch серия 7/8 е изработен от материал КОМПЮТЪР и вграден закалено стъкло.Може напълно затваряне на предния панел и извити ръбове часа, може и да защитава екрана от надраскване. дизайн 2-в-1, удобен и практичен. ⌚ Чувствителност към касанию : защитно фолио i Watch S7 / S8 е различно ультратонкостью, висока чувствителност и яснота на изображението, като обеща функционалност чувствителен на допир екран и осигурява бързо стартиране на приложения.Без пръстови отпечатъци. ⌚ Лесна инсталация : защелкивающаяся дизайн, не е нужно да се свали каишка за часовник.Преди монтаж почистете екрана, за да се уверите в неговата чистота. ⌚ Моля, обърнете внимание : Не се препоръчва да се използва под вода, вода може да попадне под седалките.Ако сте забравили да го свали, можете да го търка с парцал или кърпички. ⌚Съвместимост : Съвместим само с Apple watch series 8/series 7 41 мм. ⌚ Пълна защита : калъф за Apple Watch серия 7/8 е изработен от материал КОМПЮТЪР и вграден закалено стъкло.Може напълно затваряне на предния панел и извити ръбове часа, може и да защитава екрана от надраскване. дизайн 2-в-1, удобен и практичен. ⌚ Чувствителност към касанию : защитно фолио i Watch S7 / S8 е различно ультратонкостью, висока чувствителност и яснота на изображението, като обеща функционалност чувствителен на допир екран и осигурява бързо стартиране на приложения.Без пръстови отпечатъци. ⌚ Лесна инсталация : защелкивающаяся дизайн, не е нужно да се свали каишка за часовник.Преди монтаж почистете екрана, за да се уверите в неговата чистота. ⌚ Моля, обърнете внимание : Не се препоръчва да се използва под вода, вода може да попадне под седалките.Ако сте забравили да го свали, можете да го търка с парцал или кърпички.

Подробности

Подобни продукти в категория