• Новинка
Скоростна Zerodeko Ретро Декор Кутии за Подаръци Сватба подарък Кутия за Бижута в Ковчег Със Съкровища Дървен Банка Монети Дървена Кутия Памет Дървена Кутия за Подроб?

Скоростна Zerodeko Ретро Декор Кутии за Подаръци Сватба подарък Кутия за Бижута в Ковчег Със Съкровища Дървен Банка Монети Дървена

Buyers rating:
BGN 11.71

Налично

дърво, стъклоКУТИИ за ТЕСТЕНИ изделия - многофункционална кутия за съхранение на малки предмети, като бижута, монети и т., Кутия за съхранение на РАБОТНИЯ плот - с подходящ размер и умерена капацитет може да се отърве от работния плот от елементарно.РАМКА на СИВАТА КУТИЯ - Прозрачен дизайн на прозореца, вие можете удобно и ясно да видим елементи в кутия.Дървена подарък КУТИЯ - Благодарение на оконному дизайн на тази дървена кутия е подходящ за демонстрация на вашите бижута.ДЪРВЕНА КУТИЯ ЗА СЪХРАНЕНИЕ - може да Се види подаръци, бонбони или други елементи в кутия чрез прозрачно стъкло прозореца.Осъществяване на Списък 1 х дървена кутия Особености -Подходящ за съхранение на много предмети, като бижута, подаръци, бонбони, пликове, картички и други предмети, подарък кутия за младоженци. -Ретро стил на тази кутия за съхранение с дръжка ви позволява да го използвате като украса на дървена кутия за съхранение в стаята си. -Цвят : кутия за бонбони каки -Дървена кутия с прозрачен стъклен прозорец позволява ясно показване на вашите продукти, както и лесно за проверка на стоки в дървена кутия за съхранение. -Размер : 19,50 X19,50 X8,50 см / 7,66 X7,66 X3 Подарък кутия за цветя. -Материал : дърво, стъкло и дървени ковчег на гръдния кош -Може да се използва не само като кутия за съхранение, но и като забележителен подарък за приятели shadow box coin bank. -Той има добра функция за защита от падане, която може да защити обекти в рамките от увреждане на обхвата на скрито чекмедже.Описание на продукта Неокрашенный празна дървена кутия Е многофункционална кутия за съхранение, изработен от висококачествен дървен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба.Кутия за съхранение на бижута в стил ретро с отлично качество на изработката, тази кутия може да бъде като витрина за вашите бижута или някои колекции, а също така може да бъде като кутия за съхранение на всички всячины, удобен и практичен.

Подробности

Подобни продукти в категория