• Новинка
Керамичен пепелник LEIGE с капаци, Ветрозащитная, Пепелник за цигари, за вътрешно и външно използване, Пепелник за пушачи, Настолен Пепелник за домашния офис (Цвят: B)

Керамичен пепелник LEIGE с капаци, Ветрозащитная, Пепелник за цигари, за вътрешно и външно използване, Пепелник за пушачи,

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

★ Класическа керамичен пепелник/титуляр за пепелта с капака ★ Специален и уникален дизайн.Чудесно за оформяне на вашия офис, всекидневна, спалня и т. ★ Ветрозащитная конструкция : Пепелника има капак и я контейнер достатъчно дълбок и голям, за да съхранявате много бъчви и пепелта вътре. ★ Изолирайте миризма сигаретных бъчви.Конструкцията на дъното с противоскользящим покритие, се намира много сбалансированно. ★ - Добри идеи за подаръци : приятен подарък за пушачи и за непушачи.Не само в пепелника, но и украсата на дома.3 инча / 11 виж Височина : 3. Керамични пепелник-красив дизайн за съхранение на цигарения пепел в дома, офиса, хотела, ресторанта, и така нататък. 3 поставки за цигари, които ще ви помогнат да пушат по-удобно и по-удобно Конструкция противоскользящего дъно - се Намира много сбалансированно, ветрозащитная.Съхранявайте къща в чистота, това е и хубавото украшение за дома.

Подробности

Подобни продукти в категория