• Новинка
Трайни Светлоотразителни Стикери, 10 бр. Стикери с Предупреждение за сигурност с Висока Интензивност, Самозалепващи Стикер с нощен Видимост, Водоустойчив Маркер с ?

Трайни Светлоотразителни Стикери, 10 бр. Стикери с Предупреждение за сигурност с Висока Интензивност, Самозалепващи

Buyers rating:
BGN 1.73

Налично

【Висококачествени материали】 : Трайни светлоотразителни стикери изработени от висококачествени ДОМАШНИ любимци и трайни отразяващи материали диамантения клас с висока яркост, така че те водоустойчив, износостойки, устойчиви на атмосферни влияния, имат добър адгезией и устойчив на надраскванеТова им осигурява висока отразяваща способност на открито в продължение на 6 години, дори и при тежки метеорологични условия. 【отразяваща материал 300 м】 : Покритие DG3 с диамант покритие от 3 M, се осигурява яркост и видимост с максимална оптична ефективност, връщайки повече светлина водачите.Хората могат дори видя отразяващи светлини, от разстояние 300 метра, голяма зона на покритие позволява да се увеличи времето за реакция както на шофьорите, така и пешеходците за осигуряване на безопасното шофиране. 【Повишаване на сигурността】 : Фарове превозни средства в нощта могат да направят тези стикери по-ясно видими в тъмнината, че може да подобри идентификация на превозното средство и ефективно да се намали вероятността от аварии.Целта може да бъде открита в разстояние на 300 метра, и водачът може навреме да се реагира в извънредни ситуации, за да се избегне катастрофата.Особено когато децата се вози на самокатах през нощта, родителите могат да се чувстват по-спокойни. 【Широко приложение】 : Те са подходящи за повечето автомобили и джипове, и вие можете да прикачите тези стикери нощен сигурност за кола, колички, инвалидни колички, каска и дори дрехите си.Може да се използва не само като светоотражающей етикети с предупреждение за сигурност за спазването на разстояние от другите превозни средства, но и като защитно устройство, което се използва за предотвратяване на драскотини и наранявания при зареждане и разтоварване на кутия с инструменти или изваждането от багажника. 【Лесна инсталация 】 : Автомобилни светлоотразителни стикери са лесни и удобни за инсталиране, без никакви инструменти, не се изисква.Преди да инсталирате първо почистете повърхността и се уверете, че в него няма масла, вода или мръсни петна, след това повдигна прозрачни филм от обратната страна на стикери и натиснете я към повърхността.

Подробности

Подобни продукти в категория

Безжичен телефон Panasonic KX-TGA242
  • Новинка
Оценки:

Безжичен телефон Panasonic KX-TGA242

Само подмяна на телефон без зарядноБезжичен телефон Panasonic KXTGA242.Резервен телефон за KXTGA242 W KXTG2431 W KXTG2431 KXTG24

BGN 37.73