• Новинка
2 елемента Плетене на една Кука, Набит Аксесоар Мама с Вълнен Организатора Дървена Бутилка Ръкоделие Случайни Аксесоари За Съхранение на Ръчно изработени Баба Лъс?

2 елемента Плетене на една Кука, Набит Аксесоар Мама с Вълнен Организатора Дървена Бутилка Ръкоделие Случайни

Buyers rating:
BGN 21.51

Налично

КУПА ЗА СЪХРАНЕНИЕ на ПРЕЖДИ - Гладка повърхностПредвижда нетно изтегляне на конци чрез спирала, без да се повреди.ДЪРЖАЧИ ЗА топки от ПРЕЖДА за ПЛЕТЕНЕ - Универсални : използвайте като капацитет за съхранение на прежди за съхранение на вашите джаджи, спици за плетене на една кука, малки инструменти и занаяти.Също декоративна детайл на масата.ВЯЗАНЫЙ на една КУКА БРАУЛ - Универсален.Използвайте като капацитет за съхранение на прежди за съхранение на вашите джаджи, спици за плетене на една кука, малки инструменти и занаяти.Също декоративна детайл на масата.КОНТЕЙНЕР за ТОПКИ ПРЕЖДА - ИДЕАЛНИЯТ ПОДАРЪК е страхотен титуляр за прежда за плетач в живота си.Гарантирано ще ги накара да се усмихнете!.Купа за прежда за ръчно изработени - ХУБАВ подарък : Идеален подарък за плетач, майки, баби, сестри, дъщери, приятели, майстори за производство на прежди.Списък на пакетите 1 x купа за прежда Характеристики - Стабилна.Достатъчно тежък, за да остане на място по време на работата по проекта, ще се побере лесно в чантата си, за проекти, за да можете да го използвате в пътя. - Гладка повърхност.Предвижда нетно изтегляне на конци чрез спирала, без да се повреди.Използвайте като капацитет за съхранение на прежди за съхранение на вашите джаджи, спици за плетене на една кука, малки инструменти и занаяти.Също декоративна детайл на масата. - Размер : около 14-16 виж - Цвят : Както е показано на фигурата. - Материал : Дърво. - Идеален подарък за плетач, майки, баби, сестри, дъщери, приятели, майстори за производство на прежди. - Спира пързалка ваша прежда.Дръжте малки топки от прежда чисти, не повече .Информация за продукта контейнер за топки на прежди е Също така декоративен елемент на масата.притежателите на топки от прежда за плетене Тази купа за съхранение на прежди - идеалният контейнер за вашата вълнена прежда.плетене на една кука Позволява внимателно да съхранява топки от прежда, не повече. купа за прежди за ръчно изработени В нея можете да съхранявате вашите притурки, игла за плетене на една кука, малки инструменти и други.

Подробности

Подобни продукти в категория

Захранващ Адаптер за PS Vita
  • Новинка
Оценки:

Захранващ Адаптер за PS Vita

Chargeur Secteur pour PS Vita Connectez votre кабел USB sur ce chargeur afin de recharger votre Chargeur Secteur pour PS Vita Connectez votre кабел USB sur ce chargeur afin de

BGN 3.00