• Новинка
лъжици синьо-бялата порцеланова лъжица битова керамика в японски стил креативна ретро лъжичка на съдове за съдомиялна машина лъжици сребърни (цвят: D)

лъжици синьо-бялата порцеланова лъжица битова керамика в японски стил креативна ретро лъжичка на съдове за съдомиялна машина

Buyers rating:
BGN 22.84

Налично

Гъвкавост : вие можете да го използвате за сватби, ужинах, банкети, фуршетах, партита по повод рождения ден и други събитияТова е и изискан подарък, който може да се мие в съдомиялна машина. Лесна за поддръжка и икономична : лъжица множество, здрав, гъвкав, може да се мият в миялна машина и са лесни за почистване.Препоръчително е да си миете ръчно, за да е по-добре да се грижим за шарките под глазура. Размери : Дължина : 17 см /6,6 инча широчина : 4,7 см /1,8 инча.Дизайн на порцелан лъжици лесен и благороден.Вие можете да я използвате като лъжица за сладолед, рамена, малка лъжица, суповой лъжици. Лъскав и елегантен външен вид. Гаранция за качество : Черешката на лъжица гладка и лъскава.Ние използваме материали, устойчиви на високи температури и следвайки строг процес на ръчно изработени.Лъжица здрава, трайна, я не лесно да се съборят и да се почеше.Материал лъжица е изработена от висококачествена керамика, затова е много безопасно.Моля, бъдете сигурни при използване.Най-добрият подарък : този комплект е различен отлично съотношение между цена и качество и ще се превърне в чудесен подарък за всеки повод.Когато искате да изберете подарък, това ще бъде вашият добър избор.Наименование на продукта : Дължина на лъжичка : 17 см/6,6 инча Широчина : 4,7 см/1,8 инча Приблизителна опаковка : 1. Проверете цвят и размер преди да купите. Снимки на продукта не са включени стоки, различни от самата стока. Моля, обърнете внимание, че поради разлика в екрана на монитора могат да бъдат различни цветови разлики, моля, извинете ме. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, и грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако забележите някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите услуги и продукти. Благодаря, че посети магазина ми. Натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, като цяло, се изпраща в рамките на 1-3 дни, за очаквания час на пристигането си е 9-15 дни.

Подробности

Подобни продукти в категория