• Новинка
1 бр. Прозрачна Акрилна Титуляр за подложки за грим с Дървен Капак, Диспенсер за Подложки За Грим, Титуляр на Съда, Аптечные Буркани, За Баня, Прозрачни Пластмасови Б?

1 бр. Прозрачна Акрилна Титуляр за подложки за грим с Дървен Капак, Диспенсер за Подложки За Грим, Титуляр на Съда, Аптечные

Buyers rating:
BGN 6.23

Налично

Материал : Акрил, ДървоЦвят : Прозрачен.Пратката включва : 1 бр. за всяка поръчка. Размер : Диаметър.Net Тегло : 174 г / бр. Капака на този изделия изработени от естествен каучуково дърво, което много пъти полировалось за да го гладкост и текстури.Кутия, изработена от висококачествен акрил, кристално чиста, с гладки и заоблени ръбове и приятна на допир.Налагат един на друг, кутии за съхранение, за да се увеличи площта за съхранение, и ще бъде в състояние ясно да показвате и съхранявате продуктите си.Дървената конструкция на покрива е подходящ за съхранение на вещи, които трябва да бъдат пыленепроницаемыми и влагостойкими.Под малки и преносими часове се крие сърце, готово да побере хиляди хора.Разнообразие от стилове и модели с различни характеристики, по-близо до живота и по-добре я разбират.Той е подходящ за съхранение на малки предмети, като тампони за грим, хигиенни кърпички, тампони, конец за зъби, бижута, аксесоари за коса и т., за да си работно бюро е подредено.Материал : Акрил, Дърво.Цвят : Прозрачен.Пратката включва : 1 бр. за всяка поръчка. Размер : Диаметър.Net Тегло : 174 г / бр. Капака на този изделия изработени от естествен каучуково дърво, което много пъти полировалось за да го гладкост и текстури.Кутия, изработена от висококачествен акрил, кристално чиста, с гладки и заоблени ръбове и приятна на допир.Налагат един на друг, кутии за съхранение, за да се увеличи площта за съхранение, и ще бъде в състояние ясно да показвате и съхранявате продуктите си.Дървената конструкция на покрива е подходящ за съхранение на вещи, които трябва да бъдат пыленепроницаемыми и влагостойкими.Под малки и преносими часове се крие сърце, готово да побере хиляди хора.Разнообразие от стилове и модели с различни характеристики, по-близо до живота и по-добре я разбират.Той е подходящ за съхранение на малки предмети, като тампони за грим, хигиенни кърпички, тампони, конец за зъби, бижута, аксесоари за коса и т., за да си работно бюро е подредено.

Подробности

Подобни продукти в категория