• Новинка
YQXCC 4 Опаковки Охлаждащи Кърпи (40 x 12), Страхотен Кърпи, Студена Кърпа, Мека Дышащее кърпа от Микрофибър с Лед, за спорт, Йога, Голф, зала за фитнес, къмпинг, Джогинг, Фит?

YQXCC 4 Опаковки Охлаждащи Кърпи (40 x 12), Страхотен Кърпи, Студена Кърпа, Мека Дышащее кърпа от Микрофибър с Лед, за спорт,

Buyers rating:
BGN 6.53

Налично

Три лесни стъпки, за да се охлади С помощта на Охлаждащ кърпиСтъпка 1 : Навлажнете с вода Активирайте охлаждащо кърпа, просто навлажнете с вода.Тук няма химикали или охлаждащи вещества, това охлаждащо кърпа, применяющее основи на физиката на работа!.Стъпка № 2 : Изстискайте го Изстискайте кърпата, за да започнем изпаряване.Стъпка № 3 : Нанесете охлаждащо кърпа на врата Само за няколко секунди тя се охлади.Носете го в горещ ден, така че можете да усетите прохлада, независимо от жегата.Машинно пране с топла вода при температура по-ниска от 40 ℃. Без белина или смягчителя.Моля, измийте го отделно, особено преди първата употреба. ❄【Незабавно охлаждане】 : охлаждащо кърпа, изработени от гиперпаративного дишаща окото на материала, уникална система за охлаждане използва влагата от чаршафи, за да вземе потта от кожата и запазва ви разхлади. ❄【Охлаждащ ефект】 : за Да активирате охлаждащ ефект на този охлаждащ кърпи, просто намокрете го с вода, изстискайте и се разклаща няколко пъти.Сверхиспаряющееся кърпа незабавно готино вас, а вълшебен охлаждащ ефект може да продължи до няколко часа.Лесно да го активирате отново, повтаряйки едни и същи стъпки. ❄【Бързо изсушаване】 : Тя поддържа много повече вода, отколкото по-големите и обемисти, обикновени чаршафи, а на въздуха изсъхва много бързо, така че можете да започнете по-рано.Той е дишаща, перфектно абсорбира влагата и бързо изсъхва.Това е кърпа ice cool не съдържа химикали, издръжлив, меко и безвредно за кожата. ❄【Е лесно за носене и почистване】 : Всяка кърпа се предлага с чанта за носене и карабинка.Техните лесно да се съхраняват, носят със себе си и назначени.Може да е удобно прицеплять до спортни сумкам и на рюкзакам.Може да се пере на ръка, както и машинно пране, лесно за почистване. ❄【Многофункционалност】 : Когато се движите, повязывайте го на врата му, и той играе като охладена шал.Профилактика на топлинен удар, той е предназначен специално за спортисти, любители на спорта, културисти в салона, работниците и служителите, работещи при висока температура, както и домашни любимци.

Подробности

Подобни продукти в категория

Женският отбор Chica-ди Бэйсайд
  • Новинка
Оценки:

Женският отбор Chica-ди Бэйсайд

60% Памук, 40% полиестерИздърпайте закопчалка Подкрепете любимия си отбор със стил и комфорт с помощта на �

BGN 1.67