• Новинка
Комплекти от силиконови калъфи 3 бр. за Oculus Quest, 2-Челюстна панел, маска, капак за обектива и мек калъф VR Shell, защитени от пот, Херметично, със защита от течове, разработ?

Комплекти от силиконови калъфи 3 бр. за Oculus Quest, 2-Челюстна панел, маска, капак за обектива и мек калъф VR Shell,

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

【Калъф за лице】 : е Добър заместител на силикон своята практика за лице ще ви позволи да се насладите на добро зрително поле, се насладите на виртуална реалност с изключителен комфорт и с най-зрително поле, се използва високотехнологичен дизайн, за да се предотврати загуба на светлината и перфектно да се усеща по кожата 【Защита на обектива】 : Лесно се побира и се отстранява, като капсула, която може да бъде промыта във вода и се използва повторно.Пыленепроницаемый, устойчив на надраскване и удар.Не е нужно да се притеснявате за това, че нещо поцарапает обектив Oculus Quest 2, който може напълно да защити обектива на виртуална слушалки. 【VR SHELL CASE 】 : VR shell напълно незабележим за следене на камери, за предотвратяване на щетите от всички страни, защитен от надраскване, прах и удари, вентилация на 4 критични секции осигурява непрекъснато отвеждане на топлината. 【Висока оценка за КОМФОРТ】 : Изработен е от висококачествени екологично чист силикон, който може да се използва безопасно.Мек и приятен на допир, приятни за кожата, който предпазва от пот, издръжлив и лесен за моющийся. 【Ние ще се погрижим За вас】 : Включва ограничена гаранция от 1 година и лесна техническа поддръжка.Гаранция за връщане на парите, за да може да върне стоката по някаква причина в продължение на 30 дни. 【Калъф за лице】 : е Добър заместител на силикон своята практика за лице ще ви позволи да се насладите на добро зрително поле, се насладите на виртуална реалност с изключителен комфорт и с най-зрително поле, се използва високотехнологичен дизайн, за да се предотврати загуба на светлината и перфектно да се усеща по кожата. 【Защита на обектива】 : Лесно се побира и се отстранява, като капсула, която може да бъде промыта във вода и се използва повторно.Пыленепроницаемый, устойчив на надраскване и удар.Не е нужно да се притеснявате за това, че нещо поцарапает обектив Oculus Quest 2, който може напълно да защити обектива на виртуална слушалки.

Подробности

Подобни продукти в категория

Наети убийци: Назъбен край
  • Новинка
Оценки:

Наети убийци: Назъбен край

Стратегия в реално време и на базата на кръга (на базата на кръга в бойните приложения)Над 30 удивителни н

BGN 3.00
Blacksad - Le jeu d ' enquête
  • Новинка
Оценки:

Blacksad - Le jeu d ' enquête

Un jeu d ' enquête officiel pour le plcélèbre des détectives félins, Джон Blacksad ! ÉtatsUnis, années 50 Mecho Krasimir, l ' ancienne amante de John Blacksad, a интегрир�

BGN 13.93
Колекция от Command and Conquer - PC
  • Новинка
Оценки:

Колекция от Command and Conquer - PC

Събира 5 научнофантастични игри в жанра на действие, стрелба, стрелец и стратегия в реално време BattlefieldВ�

BGN 0.33