• Новинка
Червило с кремообразна текстура XIRUJNFD Водоустойчив, Устойчив Влажен Блясък за устни По-Пухлая Течна червило, Водоустойчив червило (7)

Червило с кремообразна текстура XIRUJNFD Водоустойчив, Устойчив Влажен Блясък за устни По-Пухлая Течна червило, Водоустойчив

Buyers rating:
BGN 25.87

Налично

12 цвята : Има 12 цвята по ваш избор, за да отговарят на вашите различни нуждиНай-популярният цвят в пълен размер, блясък за устни, подходящ за различни поводи.Характеристики : Гланц за устни ser лек, нелипкий и овлажняване.Тези червила издръжлив, водоустойчив, има незалепваща чаши, лесно да ги носите със себе си, и те не изчезват.Ще ви сексуален опит.Восьмичасовая течна червило със специално разработен състав за комфорт.Устойчив водоустойчив : този полупостоянный цвят за устни с технологията color lock не се разпада, не избледняват и не кърви.Гланцово покритие богато екстракти от лайка и соя за създаване на влажни, блестящи и меки устни.Лесно се нанася и се изчиства : грим се получава гладка, за да не скача и не се простира, лесно се отстранява с помощта на почистващо масло за устни.Не се притеснявайте за пигментацията.Идеален подарък : може да се използва като подарък за приятел или близък за рождения ден.Идеално подхожда за различни поводи като срещи, парти, сватба, бар, бал, къмпинг, офис, училище или ежедневен грим.Параметри : Състояние : 100% чисто нова Пол : Женски/за момиче/дама Ефект : matte/овлажнител на Помещение включва : 1 * Течни червила Как да използвате : 1. Преди да използвате всяка червило, навлажнете устните си балсам за устни, който е добър за оцветяване и предотвратяване на сухота. След това използвайте коректор, за да се скрие по-тъмните части на устните, за да е по-лесно да премине първоначалния си цвят червени устни. Продължавайте равномерно нанесете от средата на обкръжаващата среда, а след това сгънете устните си заедно, за да червило оказа по-гладка. Моля, обърнете внимание : 1. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на 1-3 виж 2. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителният цвят може да се различават малко от изображението.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Gender:
Women's/Girls/Lady
Effect:
Matte / Moisturizing 
Package Included:
1 * Liquid Lipstick
How to use:
1. Before using each lipstick, you need to moisturize your lips with a lip balm, which is good for coloring and preventing dryness.:
2. Then use concealer to cover the darker parts of the lips to make it easier to show the original color of the red mouth.:
3. Continue to apply evenly from the middle to the surroundings, and then purse your lips together to make the lipstick smoother.:
Notice:
1. Due To Manual Measurement, Please Allow A Deviation Of 1-3cm:
2. Due To The Different Display And Lighting Effects, The Actual Color May Be Slightly Different From The Picture. :

Подобни продукти в категория

ПАЛИТРА РУЖ 8 ЦВЯТА (C)
  • Новинка
Оценки:

ПАЛИТРА РУЖ 8 ЦВЯТА (C)

Палитра руж е подходящ за професионална употребаРуж представляват мека прессованную прах за сухо нана�

BGN 33.43