• Новинка
Регулируема Поставка за лаптоп, малка странична Масичка за лаптоп, Лаптоп в скута си, Сгъваема Настолна Работна Станция, Поставка за лаптоп с Подложка за мишка, Ерг?

Регулируема Поставка за лаптоп, малка странична Масичка за лаптоп, Лаптоп в скута си, Сгъваема Настолна Работна Станция,

Buyers rating:
BGN 19.99

Налично

?РАБОТЕТЕ ДОМ - Нашата маса за лаптоп ергономичен дизайн помага на вашия лаптоп да отнеме най-удобното положение, което ви позволява да работят удобно на дивана или леглотоОсвен това, тази масичка повдига лаптопа на нивото на очите, за да се отърве си китките и врата от неудобните пози, а също така предпазва тялото от болки в шията и раменете, поради многочасового гледане на преносимия компютър, което ще ви избави от болки в шията и раменете, причинени от неправилна стойка. ? ЛЕСНО да се РЕГУЛИРА на 360 градуса - Всяка сгъваема краче е с 3 дръжки, които може да се регулира за всяка височина и ъгъл на наклона, при необходимост. (Пример : Ъгъл отдолу нагоре : на 15°, 30°, 30° и 30°, 60°, 60°) Регулиране на височина от 1,5 до 19 инча.В сгънат вид поставка се оказва доста малка и може да се съхранява, когато не се използва.С помощта на тази регулируема поставка за лаптопа ви трябва само да инсталирате крака в различни разпоредби в съответствие с вашите нужди. ▲ ЛЕК Ширина : 10,6 инча; Дълбочина : 1,6 инча.Благодарим ви!Ако възникнат някакви въпроси, моля, любезно ни кажете, ние ще направим всичко възможно, за да се погрижат за вас. ?Предпоставка включва 1 х сгъваема маса 1 x Подложка за мишка 1 х Инструкция за -Тава за телевизор, масичка за проектор, титуляр на таблета, бюро, тава за книги, Стои маса, маса за аудио техника.

Подробности

Подобни продукти в категория

Rico Superba Sky Wave 4 Слоя 001 Праскова
  • Новинка
Оценки:

Rico Superba Sky Wave 4 Слоя 001 Праскова

Rico Superba Sky Wave 4 Ply предлага меки цветови преливки, пресичащи тесни тонално ивициГама се състои частично от

BGN 3.33