• Новинка
[4 опаковки] 28-цолови сгъваеми шишарки безопасността на движението по пътищата - места за паркиране, шишарки с отразяващи ошейниками, оранжеви конуси сигурност за п?

[4 опаковки] 28-цолови сгъваеми шишарки безопасността на движението по пътищата - места за паркиране, шишарки с отразяващи

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Сгъваема конструкция, лесно се съхранява, заема малко място, разгъва при употреба и се съхранява, когато не се използваПредпазни конуси изпълнени в атрактивен оранжев цвят, който може да се види на всеки ъгъл, през деня или през нощта; ярък спомен може да се превърне в 2 ленти, ярко, отразявайки светлината.Вътре в конуса са лагери, произведени от висококачествени материали за обзавеждане за съхранение, надеждност и способност да издържат на сложни метеорологични или пътни условия. 【Комплект от 4 опаковки предпазни конуси】 Вие ще получите 4 защитни конус.Височина предпазни конуси е 28 инча, на основата на -11,8 * 11.8 инча, а на височина след съхранение - 1,58 инча.Той заема малко място и е много удобен за използване. 【Материал премиум-клас】 Шишарки за безопасност на движението, изработени от здрав водоустойчив материал от плат Оксфорд, който може ефективно да бъде водоустойчив и ще продължи дълго време; постоянна база, изработени от дебел материал, който лесно да падне, което позволява конусам за сигурност е добре да издържат теста на вятъра и дъжда. 【Складное Хранилище】Шишарки безопасността на движението по пътищата имат сгъване дизайн, които лесно се съхраняват и заемат малко място.Можете да го свивате и по време на употреба и да се съхранява, когато не се използва.Вътре в конуса на пътната безопасност са монтирани лагерите от висококачествени материали, които по-лесно се съхранява и по-трайно и могат да издържат на различни метеорологични или пътните условия. пътен конус 28 инча в разложенном формата на лесно се сгъва до 1,58 инча за по-лесно съхранение. 【Широко приложение】 Шишарки безопасността на движението по пътищата имат широк спектър от приложения и могат да бъдат използвани за джипове, частни автомобили, паркинги, обочин пътища и т. Шишарки безопасността на движението по пътищата, подходящи за служби за спешно реагиране, училища, общински озеленяване, строителство на сгради, зони предупреждение, безопасността на движението по пътищата, маркировка на опасни зони и други места, където искате да приложите.

Подробности

Подобни продукти в категория