• Новинка
Калъф Vihibii за Samsung Galaxy Z Flip 4 5G със защита от магнитни панти и защитно фолио за обектива, здрав пълен размер защитен калъф Armor за Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 2022 (черен)

Калъф Vihibii за Samsung Galaxy Z Flip 4 5G със защита от магнитни панти и защитно фолио за обектива, здрав пълен размер защитен

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

【Съвместима модел】 Специално разработена за samsung galaxy z flip 4 5 G 2022 Междувременно, моля, не се колебайте да се свържете към нас за първи път по всички въпроси, свързани с продукта, удовлетворенное решение обещано завинаги. 【Иновативна защита на пантите】 Повърхност на капака на шарнира се извършва в саржевом противоскользящем дизайн, който може да намали риска от изплъзване на телефона от ръцете. За капак на панта, вграден магнит, а капака на магнитното панта, може да се разпространи и възстановяване в зависимост от ъгъла на отваряне и затваряне на телефона, осигурява надеждна защита на деликатната шарнира Samsung galaxy z flip 4. 【Чувствителна защита на екрана на камерата】 Калъф Galaxy flip 4 има вградени защитно фолио за екрана на камерата 9 H с ясен преглед и чувствителни на допир, осигуряваща отлична защита на екрана на вашата камера.Защитете телефона си от случайни капки, удари и надраскване. 【Висока устойчивост на удар】 Този защитен калъф за вашия телефон galaxy z flip 4 е изработена от твърд КОМПЮТЪР с неплъзгащи текстура в механичен стил отвън, пластове защита на КОМПЮТЪРА отзад, изключително стабилна конструкция с висока степен на ударопрочности, която ще запази вашия z Flip 4 в перфектно състояние.По-релефни издатини надеждно предпазва повърхността на обектива на своя скъп фотоапарат от грозни драскотини. 【Идеална за засаждане】 устойчив на удари защитен калъф облегает вашият нов flip 4 като ръкавица, си е лесно да се запази и удобен за носене, естественото огъване и висококачествено покритие осигуряват удобно захващане по всяко време, а точното местоположение на дупки позволява лесно да натиснете и бързо да разпознават пръстови отпечатъци. 【Удобството на безжичното зареждане】 Използвайте безжично зарядно правилно, можете да се зарежда безжично, без да махате калъф. За кой модел е подходящ този калъф за телефон?.Отговор : Да, този калъф е проектиран специално за Samsung z flip 4 Case, с магнитна стойка от алуминиева сплав и защитно фолио от закалено стъкло отпред, което е много надеждно предпазва вашия телефон z flip 4.

Подробности

Подобни продукти в категория