• Новинка
Мини-винтове WELLOCKS 1630 БР M1.4 M1.64 M1.7 M2 M2.3 Високоточните самонарезающие винтове Микровинты, Малки електронни винтове В продуктова гама от Въглеродна стомана за ремонт ?

Мини-винтове WELLOCKS 1630 БР M1.4 M1.64 M1.7 M2 M2.3 Високоточните самонарезающие винтове Микровинты, Малки

Buyers rating:
BGN 9.99

Налично

【Крал на КАЧЕСТВОТО】 Качество и клиентът да е на първо място - това е нашият принцип, ние използваме по-издръжлив материал-през въглероден стомана за производството на този продукт за онлайн кутииние подобрена твърдост на винтове чрез термична обработка, която може ефективно да се предотврати приплъзване и счупване.Имат стабилна и надеждна качество, определени винтове WELLOCKS ще ви стане най-добрият избор. 【По-голяма ЗАЩИТА СРЕЩУ КОРОЗИЯ】В този набор от винтове за гипсокартон е добавен още един процес на производство антикоррозийных покрития и увеличена дебелина на покритието за подобряване на антикоррозийных свойства, и ние сме изминали повече от 38 часа на изпитанието на физиологичен покритие.Тоест, може да се използва в рамките на 3 години при нормални условия, без ръжда, че много по-добре на общия стандарт за 1 година. 【Високо търсене и точността на】 Ние стриктно спазваме стандарт ROSH, за да се уверите, че всеки детайл, който ние изпращаме на нашите клиенти, трябва да бъдат безопасни и екологично чисти.Винтовете не са токсични и не замърсяват околната среда.Всеки винт беше избран с помощта на автоматично селекционной машина, за да се гарантира точността на международния стандарт.Каним ви да търсите продуктите на нашата марка WELLOCKS за закупуване на допълнителни аксесоари за битова техника. 【ЕКОЛОГИЧНА ОБРАБОТКА на ПОВЪРХНОСТТА】 Ние стриктно спазваме стандарт ROSH, за да се уверите, че всеки детайл, който ние изпращаме на нашите клиенти, трябва да бъдат безопасни и екологично чисти.Винтовете са покрити с бял и черен цинк Cr3, който е безвредной за околната среда, обработка на повърхността и е безопасна за употреба. 【ФУНКЦИОНАЛНОСТ В ежедневния живот】 микровинты широко се използват у дома и в офиса, например, мишка, клавиатура, дистанционно управление, инсталиране на приложения.Ние сме учили-често срещаните и широко използвани размери M1.3 къщи в нашето ежедневие и направихте ги в кутии с различни размери за този набор от шнекове можех да отговарят на вашите ежедневни нужди.

Подробности

Подобни продукти в категория

Батерия VI VINTRONS за Franklin Wireless MHS900L,
  • Новинка
Оценки:

Батерия VI VINTRONS за Franklin Wireless MHS900L,

Замяна на Franklin Wireless MHS900 L,Замяна на брой батерии : .Тип на батерията : литиевойонна;.Напрежение : 3,8 В, Капац

BGN 0.33