• Новинка
Сутиени KHDFID с цип отпред за жени, Удобен сутиен копчета отпред, Спортни Сутиени с цип отпред, Дамски памучни Ультрамягкие чашка, Сутиени за сън всеки ден, Спортни су?

Сутиени KHDFID с цип отпред за жени, Удобен сутиен копчета отпред, Спортни Сутиени с цип отпред, Дамски памучни Ультрамягкие

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

?【Памучни спортни сутиени за жени】 : Изработен от 100% памук, подходяща за размери чашки A, B, C памучни сутиени отпред Са подходящи за жени с ограничена сръчност.(Забележка : моля, консултирайте се с таблицата за размери, да се купи, ако не сте сигурни в размер, ние ви предлагаме да си закупите по-голям размер). ?【Сутиен копчета отпред】 : Дизайн на копчета отпред предпазва от проблеми с замахом и неприятности, той може лесно бутона в предната част, а триизмерен дизайн чаши осигурява покритие и поддръжка на 360 градуса.Не се плъзга по тялото на човек и притежава висока еластичност. ?【Дизайн без стоманени пръстени】 : Без стоманени пръстени, удобен, естествен, спокоен, удобен сутиен на предната пуговице.Не сдавливайте гърдите, не причиняйте никакви неудобства, и тя не ще бъде лесно да се деформира. ?【Концепция】 : Без стоманени пръстени, удобен, естествен, спокоен; удобен сутиен копчета отпред, u-образна облегалка може да се направи на гърба е гладка и да помогне да се докаже красива форма на гърба. ?【Широко приложима】 : Подходящ за бременни жени, кърмачки, жени на средна и напреднала възраст, жените, които са болни, или се възстановяват след операция, за жени, за носене у дома, на жените за спорт на закрито или на открито и т. Предимства на продукта : Лесно застегивается отпред.Няма стоманени пръстени, удобно.U-образен дизайн на облегалката, снижающая налягане при носенето.Кърпа се различава мекота и приятна на допир, впитыванием на влага и пот и добра пропускливост на въздуха.Широко приложими спецификации : Тегло : 100 грама Материал : памук Чаша : пълна чаша презрамка : фиксирана ширина Размер : 36/80 (препоръчва се 42,5-50 кг) 38/85 (препоръчва се 52,5-60 кг) 40/90 (препоръчва се 62,5-70 кг) 42/95 (препоръчва се 72,5-80 кг) 44/100 (препоръчва се 82,5-90 кг) на помещение включва : 1 х удобен сутиен с копчета отпред Забележка : Реално цветът на продукта може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като яркост на монитора и светлината.

Подробности

Подобни продукти в категория