• Новинка
N/A 12 бр. Пръстени за салфетки с перлената веригата Направи си сам, катарами за салфетки от Дантелен плат, Йонофореза Пръстени за салфетки, катарами за покривки (Цвят:

N/A 12 бр. Пръстени за салфетки с перлената веригата Направи си сам, катарами за салфетки от Дантелен плат, Йонофореза Пръстени

Buyers rating:
BGN 30.88

Налично

Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е добре оформено и подходяща за вашата трапезаПръстени за салфетки за маса декорация са изработени от желязо, трайни и практични. здрави, с чисти подплата и вериги за създаване на елегантен и модерен вид.Идеален за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковка 12 пръстените за салфетки.Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е добре оформено и подходяща за вашата трапеза.Пръстени за салфетки за маса декорация са изработени от желязо, трайни и практични. здрави, с чисти подплата и вериги за създаване на елегантен и модерен вид.Идеален за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковка 12 пръстените за салфетки.Функция : Това е пръстен за салфетки за разкрасяване на бюрото си, тъй като то е добре оформено и подходяща за вашата трапеза.Пръстени за салфетки за маса декорация са изработени от желязо, трайни и практични. здрави, с чисти подплата и вериги за създаване на елегантен и модерен вид.Идеален за специални поводи, като сватби и т. В нашата опаковка 12 пръстените за салфетки.Цвят : АМатериал : Железоразмер : един размЕрв комплекта са включени : 12 * халки за салфетки забележки : 1. Поради разлики в осветлението и екрана цветът на продукта може да се различават малко от изображението. Моля, имайте предвид разликата в 0,5-2 см от ръчно измерване.

Подробности

Подобни продукти в категория

Victorinox Gemüsemesser SwissClassic, 10 cm, Schwarz
  • Новинка
Оценки:

Victorinox Gemüsemesser SwissClassic, 10 cm, Schwarz

Дължина на острието : 22,2 виж Острието : среднеостроеСтерилизация с пара при температура 121 градуса по Це�

BGN 90.67