• Новинка
Homoyoyo Снимка Скоби Ред 10 бр. Сладки Дървени Скоби Мини Дървени клечки за дрехи Фотохартия Колче на Жени Занаятчийски Скоби Дървени Скоби са Ръчно изработени от Кана?

Homoyoyo Снимка Скоби Ред 10 бр. Сладки Дървени Скоби Мини Дървени клечки за дрехи Фотохартия Колче на Жени Занаятчийски

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

- Тези мини-клечки за дрехи, изработени от масивна дървесина и е подходящ за използване като скоби за снимки, клипове за ценни книжа, съобщения - Общият вид на нежна и прекрасна, за партита можете да затегнете ги шнурком и да създадете персонализиран показване на снимки в снимка. - Благодарение на фината работа с тези клечки за дрехи може да държи нещата здраво и лесно. - Отлично подходящ за украса, закачане на фотоколлажей, занаяти, картички и рекламни банери. - Донеси вкъщи тези разнообразни мини-дрехите клечки от дърво днес!Направете живота си по-приятна и интересна. - Тези мини-клечки за дрехи, изработени от масивна дървесина и е подходящ за използване като скоби за снимки, клипове за ценни книжа, съобщения. - Общият вид на нежна и прекрасна, за партита можете да затегнете ги шнурком и да създадете персонализиран показване на снимки в снимка. - Благодарение на фината работа с тези клечки за дрехи може да държи нещата здраво и лесно. - Отлично подходящ за украса, закачане на фотоколлажей, занаяти, картички и рекламни банери. - Донеси вкъщи тези разнообразни мини-дрехите клечки от дърво днес!Направете живота си по-приятна и интересна.Характеристики Материал : дърво Размер : 3,5x1,6x1,2 cm-Цвят : както е показано на Помещение включва 10-те дървени щипки 1 х канап.

Подробности

Подобни продукти в категория