• Новинка
Панталони с появата на Компресия, Оформяйки НАТИСНЕТЕ, за жени, които Контролират Корема, Коригиращи Бикини с висока Талия, Безшевно Бельо за стягане на корема (M, Че

Панталони с появата на Компресия, Оформяйки НАТИСНЕТЕ, за жени, които Контролират Корема, Коригиращи Бикини с висока Талия,

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

【Высокоэластичный качествен материал】 Полиэфирное влакна, плат с висока еластичност, супер меки и дишащи, лек, тънък, приятен за кожата памук дизайн на перинеума, удобни и дишащиКато детска кожата, без раздразнения. 【Създайте секси тяло】 Е бельо с висока талия, подтягивающее корема, ще ви помогне в най-кратки срокове да се създаде сексуален фигурата "пясъчен часовник".Видимо намалява талията и разширение на гърба.3 D дизайн на контура на задните части, подчертава тяхната форма и идеално показва линията на бедрата.Строг контрол за ускоряване на загубата на тегло. 【Skinny Body Shaper】 едно Парче боди-шейпер за жени незабавно изглажда корема и талията, осигуряване на надежден контрол на компресия на вашия прес / корема / талия / бедра.Той е по-подходящ за ежедневна удължено носене, не отягощая кожата.Ще Получите строен и секси тяло само за няколко секунди. 【Използване в няколко сцени】 Това боди body shaper е идеален за джогинг, ходене, йога, пилатес, танци, тренировки във фитнеса и други ежедневни занимания.Освен това, тези контролни панталони са по-подходящи за ежедневна удължено носене, не отягощая кожата. 【Определяне на размера на и следпродажбено обслужване】 Моля, консултирайте се с таблицата за размери, което се намира в един от ляво на изображения на стоки, а не към таблицата с размери.Ние се стремим към 100% удовлетвореност на клиента.Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, като промяна на размера, възстановяване на средства, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние веднага ги решим. 【Высокоэластичный качествен материал】 Полиэфирное влакна, плат с висока еластичност, супер меки и дишащи, лек, тънък, приятен за кожата памук дизайн на перинеума, удобни и дишащи.Като детска кожата, без раздразнения. 【Създайте секси тяло】 Е бельо с висока талия, подтягивающее корема, ще ви помогне в най-кратки срокове да се създаде сексуален фигурата "пясъчен часовник".Видимо намалява талията и разширение на гърба.3 D дизайн на контура на задните части, подчертава тяхната форма и идеално показва линията на бедрата.Строг контрол за ускоряване на загубата на тегло. 【Skinny Body Shaper】 едно Парче боди-шейпер за жени незабавно изглажда корема и талията, осигуряване на надежден контрол на компресия на вашия прес / корема / талия / бедра.Той е по-подходящ за ежедневна удължено носене, не отягощая кожата.Ще Получите строен и секси тяло само за няколко секунди. 【Използване в няколко сцени】 Това боди body shaper е идеален за джогинг, ходене, йога, пилатес, танци, тренировки във фитнеса и други ежедневни занимания.Освен това, тези контролни панталони са по-подходящи за ежедневна удължено носене, не отягощая кожата.

Подробности

Material:
made of 90% polyester & 10% spandex material
Color:
black, purple, apricot, green, pink
Size:
S,M,L,XL,XXL,XXX,4XL
Washing method:
hand wash
Package List:
Shapewear*1
Perfect after sales:
1. If you have any questions about our products, you can contact us by email anytime, we will reply you within 24 hours and give you 100% satisfaction, thank you. :
2. Due to the difference of different monitors, the actual color of the product may be slightly different from the color shown in the picture. :

Подобни продукти в категория

Чанта за папки COACH Women ' s Ellie
  • Новинка
Оценки:

Чанта за папки COACH Women ' s Ellie

Кожа 10 1 / 4" (Д) x 9 1 / 2" (В) x 2 3 / 4" (Од) Изискана изкуствена кожа.Вътрешен мултифункционален джоб Закопчалката

BGN 1.00
Мъжки дрехи Фила Essentials H Jacqurd Crew
  • Новинка
Оценки:

Мъжки дрехи Фила Essentials H Jacqurd Crew

Новият дизайн на окото Рали : 90% нов дизайн полиестер, 10% ликраИздърпайте закопчалка.Бъдете смели и прово

BGN 19.20
Пълно Покритие на Elila womens
  • Новинка
Оценки:

Пълно Покритие на Elila womens

75% полиамид, 25% ликраСамо ръчно пране.Микрофибър : 83% найлон, 17% ликра.Чашка и каишка : 50% найлон и 50% полиест

BGN 27.31
Cushees.com ™ Външен козирка [733]
  • Новинка
Оценки:

Cushees.com ™ Външен козирка [733]

65% Полиестер, 35% памукПроизведено във Виетнам.Потягивающаяся закопчалката.Само ръчно пране.Един размер,

BGN 2.33
Мъжки маратонки Ryka Daze Xt
  • Новинка
Оценки:

Мъжки маратонки Ryka Daze Xt

ВнесениНАЙподходящи за спортен сръчност и чрез тренировки + бойни тренировки и упражнения.ТЕХНОЛОГИЯ н

BGN 2.33