• Новинка
3 Бр Професионални Удобна Дръжка за Четка за Чаши с Регулируема Мека Гъба, Четка За почистване на Бутилки Мултифункционална Четка За почистване на Спортна Бутилка ?

3 Бр Професионални Удобна Дръжка за Четка за Чаши с Регулируема Мека Гъба, Четка За почистване на Бутилки Мултифункционална

Buyers rating:
BGN 5.68

Налично

Материал : Гъба, ПластмасаЦвят : ще бъде изпратен на случаен принцип. Размер : около 29 см Д/11,4 л; Дължина на разпространение : 34,5 см/13,6. Тегло : 30 г/бр. Помещение включва : 3 бр. на всяка поръчка.Четка е изработена от материали с добро качество, тя е по-устойчива и здрава, безвреден за човешкото тяло.Прът представлява слайд-изложени конструкция, която може да се адаптира към различна дълбочина чаши, дълбоко навлиза в дъното на чаша. Идеален за почистване на бутилки с тесен провлак отвътре.Дизайн на мека гъба позволява почистване и защити продукта от надраскване.След почистване на чаша от него може да се изплаква с вода.Отзад има подвесная дръжка за улесняване на съхранение и осигуряване на вентилация на четките чисти.Подходящ за измиване на бирени бутилки, чайник, термос, бебешки бутилки, спортни бутилки за вода, изолационен саксията и много други.Материал : гъба, пластмаса.Цвят : ще бъде изпратен на случаен принцип. Размер : около 29 см L/11,4"L; Дължина на разпространение : 34,5 см/13,6". Тегло : 30 г/бр. Помещение включва : 3 бр. на всяка поръчка.Четка е изработена от материали с добро качество, тя е по-устойчива и здрава, безвреден за човешкото тяло.Прът представлява слайд-изложени конструкция, която може да се адаптира към различна дълбочина чаши, дълбоко навлиза в дъното на чаша. Идеален за почистване на бутилки с тесен провлак отвътре.Дизайн на мека гъба позволява почистване и защити продукта от надраскване.След почистване на чаша от него може да се изплаква с вода.Отзад има подвесная дръжка за улесняване на съхранение и осигуряване на вентилация на четките чисти.Подходящ за измиване на бирени бутилки, чайник, термос, бебешки бутилки, спортни бутилки за вода, изолационен саксията и много други.Напомняне за согревании : Чаши, бутилки с вода и други предмети се отнасят за почистване на средства.За да се запази здравето, се препоръчва да се махам веднъж на ден.При възникване на каквито и да било проблеми с нашия продукт, моля, пишете ни, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория

Запалка Rodial Banana Low, 0,1 ет. унция.
  • Новинка
Оценки:

Запалка Rodial Banana Low, 0,1 ет. унция.

Създаване на "сияние отвътре" с помощта на нашия прозрачен течен lightbox Banana LowlighterКато придава цвета на лиц

BGN 2.00