• Новинка
DOITOOL, 2 броя, Масажор, Препарат за почистване на Люфы, Ексфолиращ Крем За Мъже, Дълъг Мъжки Цвят с Двойна Четка за жени, устойчива на плъзгане Четка за измиване, Суха Д?

DOITOOL, 2 броя, Масажор, Препарат за почистване на Люфы, Ексфолиращ Крем За Мъже, Дълъг Мъжки Цвят с Двойна Четка за жени,

Buyers rating:
BGN 9.87

Налично

Каишка от люфы на гърба : ??- Четка 【CLEAN BODY】 премахва омертвевшую кожата, стимулира кръвообращението и подобрява качеството на кожатаТова също може да помогне на мъжете или на жените намаляване на стреса.Четка за душ с обратна страна : Дълбоко почиства и ревитализира вашата тусклую и суха кожа, с помощта на която лесно можете да лъсвам трудно достъпните райони.Затяжка за душа в банята : Направете на тялото гладка, премахване на остатъци от мазнина от повърхността на кожата и премахване на излишната мазнина от порите.Скрубер за почистване на задната част е Изработена от висококачествени материали TPR и на КОРЕМА, които са лесни за използване и доста практични.Стъргало за гърба с люфой : Четка за тяло може да се използва в банята и вана за измиване, а също така и върху суха кожа в солариума или след къпане.Изплакнете под течаща вода и при необходимост подсушете с кърпа.Пратката включва 2 x четка за къпане Характеристики - Ефективно масаж на кожата и расслабляйте мускулите на цялото тяло с Четка за баня за тялото. - Разработена с дълга дръжка, тя е удобна за почистване на гърба с по-малко усилия душ четка. -Материал : ABS, задната четка за почистване на TPR. - Може да се използва с шампоан, за душ, за да получите най-добър ефект гъба с дълга дръжка. -Цвят : Отшелушивающая четка за душ с различни цветове. - Можете да го изпратите на своите приятели и роднини под формата на четка за къпане с дълга дръжка. - Изработен е от ABS и TPR материали, за използване в отшелушивающем скрабе за тялото. -Размер : Около 39,00 X8,00 X4,00 см. / 15,33 X3,14 X1,57 см Четки за ексфолиране на тялото.Информация за стоки, Четка за почистване на гърба Loofah Можете да изпратите на своите приятели и роднини в качеството . четка за почистване на гърба за къпане с дълга дръжка, благодарение на която удобно почистване на гръб с по-малко усилия. четка за почистване на гърба Е за четка за къпане, изработени от материали ABS и TPR за употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория

Svr Spirial Deo Roll On Сос 50 мл
  • Новинка
Оценки:

Svr Spirial Deo Roll On Сос 50 мл

ПрезарежданеЕжедневно използвайте антиперспирантом и дезодорант за подмишници.Помага за регулиране н

BGN 4.08