• Новинка
Детски Джобни Тъканни Памперси Памперс С Въглен От Бамбук Вътрешна Двойна Ластовицы За Многократна Употреба Миещи Се (Пчелите Цветя Лисици)

Детски Джобни Тъканни Памперси Памперс С Въглен От Бамбук Вътрешна Двойна Ластовицы За Многократна Употреба Миещи Се (Пчелите

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

1 Двойна ластовицы за крака, допълнителен джоб за пълнене, двоен отвор за обзавеждане на вмъкване. Вътрешната част от бамбуково въглища, панел за корема, идва без вложки. Подходящ за бебета и деца с тегло от 3 до 15 кг / 8-36 паунда (обща употреба само за справка). Един размер подходящ за всички : вие можете да го настроите на желания размер (S, M или L), като щракнете върху различните редиците на бутоните на подгузнике. Двойна ластовицы за крака, допълнителен джоб за пълнене, двоен отвор за обзавеждане на вмъкване. Вътрешната част от бамбуково въглища, панел за корема, идва без вложки. Подходящ за бебета и деца с тегло от 3 до 15 кг / 8-36 паунда (обща употреба само за справка). Един размер подходящ за всички : вие можете да го настроите на желания размер (S, M или L), като щракнете върху различните редиците на бутоните на подгузнике. Материали, външен слой : водоустойчива и дишаща басейн.Майка ми е удобно да носят детето на ръце по време на разходка или извършване на работа по дома.Вътрешен слой : дървени въглища бамбук, който сам по себе си не задържа влагата .Влага се оттича по подложка за детето остава сух Дължина подгузника : 35 см дължина х 33 см ширина.

Подробности

Подобни продукти в категория

Gdiapers продължава играта, Малък
  • Новинка
Оценки:

Gdiapers продължава играта, Малък

92% памук / 8% ликрапамперси g Diapers g Pants това е за многократна употреба седалките за памперси, изработени о�

BGN 1.33