• Новинка
Пречистватели на въздух Clorox за дома, истински HEPA-филтър, За по-малки помещения с площ до 200 кв. Фута, Премахва 99,9% от плесени, вируси, дим от горски пожари, Алергени, ал?

Пречистватели на въздух Clorox за дома, истински HEPA-филтър, За по-малки помещения с площ до 200 кв. Фута, Премахва

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

УЛАВЯ 99,97% АЛЕРГЕНИ И ПРАХОВИ ЧАСТИЦИ И НАМАЛЯВА КОЛИЧЕСТВОТО НА ВИРУСИ И БАКТЕРИИТенис на пречистване на въздуха Clorox оборудван тази HEPA-филтри за улавяне на 99,97% от частиците с размер до 0,1 микрон и предварителния филтър за улавяне на по-големи частици. 2-СТЪПКА ФИЛТЪР 360 ° : Осигурява почистване на въздуха на 360 ° за сметка на улавяне на алергени и прахови частици в 2 слоя филтър.Външен предварителен филтър улавя големите частици от прах и козина от домашни животни, а истински HEPA филтър улавя 99,97% алергени и прахови частици.ИДЕАЛЕН за МАЛКИ ПОМЕЩЕНИЯ.Този компактен въздушния филтър е идеален за малки помещения, като например офис, хотел, спалня, работен кабинет или детска.Филтър 360 ° засмуква въздух от всички страни, почистване на помещението до 5 пъти на час при използване в помещения с площ от 80 кв. фута и 2 пъти в час, когато се използва в помещения с площ до 200 квадратни метра. ЛЕСНО се конфигурира ПОД ВСЯКО ПОМЕЩЕНИЕ Или ГРАФИК : този истински пречистване на въздуха HEPA има 3-степенна, което ви позволява да персонализирате грижи за въздух в съответствие с вашите нужди.Допълнителен таймер ви позволява да персонализирате почистване на въздуха по свой график — просто изберете 8, 4 или 2 часа работа.През НОЩТА идеален РЕЖИМ "ТИХ шепот".Пригответе се за доброто ночному сън.Изберете по-ниска скорост за пречистване на въздуха безшумна и включване на регламентирана нощна лампа, в една ярка, тусклую или выключенную.ОРИГИНАЛНИ ФИЛТРИ CLOROX : Заменяйте филтър на всеки 6-12 месеца, като изберете B09 N54 QY1 R или настолен заменяеми филтър Clorox 12020.Поддържайте оптимална производителност, благодарение на филтриране True HEPA улавливающей 99,97% * частици с размер до 0,1 микрон, и на предварителния филтъра за улавяне на по-големи частици.при въвеждане на филтър True HEPA. * ефективността на улавяне на частици с размер до 0,1 микрон, които попадат в филтър true HEPA е 99,97%. ** Намаляване на броя на вируси и бактерии при преминаване на въздуха през филтър true HEPA.Реалният процент за намаляване варира.Не убива вируси или бактерии. *** На ефективността на почистване и продължителността на живота на филтъра зависи от качеството на въздуха. **** Се основава на независимо тестване CADR при работа на максимална скорост на вентилатора.Препоръчителни размери на стаята предполагат закрито помещение, с таван 8 фута ***** Приблизителни разходи предполагат използването на вентилатор с максимална скорост на въртене 24 часа в денонощието, 365 дни в годината.

Подробности

Подобни продукти в категория

OEM Phoenix Contact FFKDSA1/H1-5 08-4, (от 10 теми)
  • Новинка
Оценки:

OEM Phoenix Contact FFKDSA1/H1-5 08-4, (от 10 теми)

FFKDSA1 / H15 08 4 , Клеммная блок на печатната платка номинален ток : 15 А номинално напрежение (III / 2) : 320 В номин

BGN 0.33