• Новинка
ОГНЕНИЯТ Лента за коса Разширения Коси 4P27 Жар Меден Blond Цвят Омбре Косата Човешка Коса Копринено Естествени Директни Автентични Девствени Косата 50 грама 21 бр 18 инч?

ОГНЕНИЯТ Лента за коса Разширения Коси 4P27 Жар Меден Blond Цвят Омбре Косата Човешка Коса Копринено Естествени Директни Автентични

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

【Висококачествено удължаване естествена коса】-клас 18 A, 100% естествени коси, салонное качество, меки, като вашите собствени естествени косиПри добри грижи за нашите лента удължаване на коса може да продължи 6-35 месеца. 【Най-модерен цвят】-Естествен в комбинация с каштаново-кафяв цвят, естествен дизайн на топлия тон за вас.Перфектно за вашия цвят на косата.Може да се оцвети, да се засили, къдри. 【Высокопрочные лента и лесно да ги извадят】 - Специално разработена тежкотоварни невидима лента.За сключване на лента, обърнете се към страница на нашия продукт.Спецификация лента за коса разширения : ширина 1., 55 грама в опаковка.Препоръчва се 2-3 комплекта за гъста косата маса. на разположение 14-26 инча. 【Бързо време на доставка】- първокласна доставка, на склад в САЩ, предлага първокласно обслужване на клиентите.Експресна доставка : пристига в продължение на 2 дни, обикновена за доставка : пристига в рамките на 3-5 дни. 【Служба за бързо реагиране】-Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми.Цвят, подобен на реалното изображение може незначително да се различават от цветовете, показани от осветление, монитори и настройки.Можете да изберете прическа в съответствие с изображението на дисплея, като се има предвид свой собствен цвят на косата в корените.Можете да се обърнете към продукт страница за полагане и за тегления, измиване и грижа.FIREHAIR се занимава с разработването на висококачествени средства за удължаване на косата.Имаме собствена марка, фабрика и склад в Сащ с над 20-годишна история на удължаване на косата.Искрено благодарим на нашите клиенти за тяхната подкрепа и съчувствие.За изграждане на FIREHAIR се използват на 100% човешка коса.Независимо от това, дали става въпрос за събиране на суровини за производствения процес, всички ние се придържаме към строги стандарти за качество.FIREHAIR обещава да промени представа на всеки за повишаването на косата.По-удобно, лесно, без наранявания и универсални.

Подробности

1.5inch width, 21 Pieces, 55g Per Package. Recommend 2-3 sets for thick full head. 14-26inch available. :

Подобни продукти в категория