• Новинка
Anddis 2 бр. розово Детски Многофункционален Лигав Заключване за Сигурност (Двустранен Открит), Брави за защита на децата От деца, вратите на гардероба, Чекмеджето на х?

Anddis 2 бр. розово Детски Многофункционален Лигав Заключване за Сигурност (Двустранен Открит), Брави за защита на децата

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

1 Екологично чист материал ABS, неядовитый и без мирис, ярки цветове и никога не избледняват. Този продукт може ефективно да защити децата си от случайни наранявания при игра с вратички шкафчета, както и защита на децата от пиене и вземане на неправилни продукти при отваряне на кутии с лекарства и прахове. Тези сигурните брави - просто е много полезен продукт за защита на шкафове от любопитни пальчиков на вашето дете. Те са самозалепващи се подложки за залепване към всички равномерен повърхности. Лесна инсталация. Екологично чист материал ABS, неядовитый и без мирис, ярки цветове и никога не избледняват. Този продукт може ефективно да защити децата си от случайни наранявания при игра с вратички шкафчета, както и защита на децата от пиене и вземане на неправилни продукти при отваряне на кутии с лекарства и прахове. Тези сигурните брави - просто е много полезен продукт за защита на шкафове от любопитни пальчиков на вашето дете. Те са самозалепващи се подложки за залепване към всички равномерен повърхности. Лесна инсталация.Екологично чист материал ABS, неядовитый и без мирис, ярки цветове и никога не избледняват.В повечето домакинства, в шкафове се съхраняват почистващи препарати, инсектициди, медикаменти и други продукти, които могат да навредят на детето при поглъщане или вдишване.В допълнение към тези вредни продукти, самите шкафове представляват заплаха за вашето дете.Те могат да захлопнуться или защемить пръстите на вашето дете.Ето защо е толкова важно да се осигури безопасността на вашия дом, на деца до това как детето ще се превърне в мобилен телефон.Тези надеждни брави - просто един много полезен аксесоар за защита на вашите шкафове от любопитни пальчиков вашето дете.Описание : Материал : Екологично чисти материали ABS Цвят : розов когато трябва да се отвори шкаф, просто щракнете върху лентата, след което да можете бързо и лесно да отворите вратата така, както искате.Отпирание с една ръка лесно за ръка на възрастен, но е трудно за детето Е идеален за задържане на шкафове, чекмеджета и дверц домакински уреди затворени Количество : 2 бр.

Подробности

Подобни продукти в категория