• Новинка
Cabilock 10шт Метални Куки s Закачалка за Супермаркет Тежки Куки на Тавана Куки Тежки Железни Куки Метални Куки за Окачване на Куки Дисплей Подпори Куки Свържете Полиле?

Cabilock 10шт Метални Куки s Закачалка за Супермаркет Тежки Куки на Тавана Куки Тежки Железни Куки Метални Куки за Окачване

Buyers rating:
BGN 23.73

Налично

КУКИ ЗА БАГАЖ на РАФТОВЕТЕ - от чугун, дюраля i ТАВАНА куки за ПОВИШЕНА ЗДРАВИНА - този стилен дизайн ще допълни всяка кухня, работилница или открита площадка.МЕТАЛНИ ПОЛИЛЕИ - Изработени от материали durale и creative.ЗАРЕДЕТЕ куки - няма нужда Да се притеснявате за инструментите или се притеснявате за това, за да направите дупки в вашите красиви стени.МЕТАЛНИ куки S - Идеална за вашата плитки съдове, като прибори за хранене, престилки, поставка за подгряване, лъжици.Пратката е списък на топ 10 x куки Особености - Размер5 см : около 5х5,8x2,5 см тежкотоварни куки. - Цвят : сребристи метални куки. - Размер15 см : около 15x5,8x2,5 см, железни куки. - Материал : желязо тежкотоварни куки. - Размер20 см : около 20x5,8x2,5 см - Размер10 см : около 10x5,8x2,5 см - Стилен дизайн ще допълни всяка кухня, работилница или улични стойки за витрини. - Моля, използвайте го с закачалка за плочи с квадратна дупка за супермаркет. -вашата малки съдове, като посуда, престилки, подложки за горещи ястия, лъжици. -Изработена от материали durale и creative. - Не е нужно да се притеснявате за инструментите или се притеснявате за това, за да направите дупки в вашите красиви стени.Информация за стоки Тежкотоварни куки Тези куки са изработени от трайни и по-безопасно желязо, така че можете да превозват по-тежки предмети, да не се страхуват, че те ще паднат или повредятся.подставочные куки за витрини Тези куки - просто, но блестящо решение за съхраняване на неща върху всяка кухня или в работна зона с ограничено пространство, както и в тези места, където може просто да се наложи нещо да се мотае.

Подробности

Подобни продукти в категория

1бр Нов MGPM32-270 MGPM32-270
  • Новинка
Оценки:

1бр Нов MGPM32-270 MGPM32-270

ICexpertопис, основана преди повече от 10 години, е професионалист в областта на електронни компоненти и сре�

BGN 248.12
Обувки Челси Blundstone BL550 Classic 550
  • Новинка
Оценки:

Обувки Челси Blundstone BL550 Classic 550

100% КожаИзкуствена подметка.Дължина на вала е около 5 см от простора.Петата е с размер около 1,25 инча Платф

BGN 73.17
NCAA SMU Mustangs Несравними Качулка Redux
  • Новинка
Оценки:

NCAA SMU Mustangs Несравними Качулка Redux

55% Памук, 45% полиестерЗакопчалката на дантела Свободен приятелка Изключително мека кърпа Класически дж�

BGN 24.40