• Новинка
Комплект за котки Beaswhca, Коледни Чорапи, Набор от Играчки за котки с Мента, Рибка От коча билка, Набор от Играчки За Котки с Коледни Чулками, Играчка За Коте, Играчка З?

Комплект за котки Beaswhca, Коледни Чорапи, Набор от Играчки за котки с Мента, Рибка От коча билка, Набор от Играчки За Котки

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Характеристики на продукта : 6 играчки за котки, с холщовой мента рибата, кенди цветна хартия, помпоном от пера, коледното с мишката, блестящ топка и помпономСфера на приложение на продукта : Този вид играчки, подходящи за всички нужди на котките и прави вашата котка интересна.Най-добрите подаръци за празници и на рождения ден на котките.Материал на продукта : Тези интерактивни играчки за котки, изработени от нетоксични материали и не нанесе вреда на здравето на вашата котка.Трайност на продукта : Много трайно и практично.Всички цветове бои са подходящи за вашата котка.И това е безопасно и безвредно за околната среда.Характеристики на продукта : Използвайте този забавен комплект играчки за отделяне на енергия и упражнения за вашата котка.Дръжте котката си зает и здрави.Параметри : Тип на продукта : Комплект играчки за котки Материал : плюшено стока Технически характеристики на : 6 бр. Съдържание на пакета : 1 х холщовая мятная рыбка1 х хартия карамел цвета1 х пискюл от перьев1 х Крыса1 х блестящ мяч1 х плюшено мячесли имате някакви въпроси или недоволство от нашите продукти и услуги, моля не се колебайте да се свържете с нас, преди да оставя друг коментар, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Ако установите, че поръчката е по-малко, отколкото продукт, трябва първо да свържете се с нас и ние переоформим ви го възможно най-скоро, за да ви предоставят продукти и услуги от най-високо качество!Много ви благодаря за вашата подкрепа и сътрудничество! ! ! Пожелавам ви успешно пазаруване ~ ~ ~.

Подробности

Item Type:
Cat Toy Set
Product Material:
Plush
Product Specifications:
6-piece/Set
Package List:
1 x Canvas Mint Fish1 x Candy Color Paper1 x Feather Pompom1 x Rat1 x Glitter Ball1 x Plush Ball
If you have any questions or dissatisfaction with our products and services, please feel free to contact us before leaving other feedback, and we will reply you within 24 hours. If you find that the order is less than the product, you need to contact us first, and we will reissue it to you as soon as possible to provide you with the best quality products and services! Thank you very much for your support and cooperation! ! ! I wish you a happy shopping ~ ~ ~ :

Подобни продукти в категория

Boxer, кучешка купа с терен от ArtDog
  • Новинка
Оценки:

Boxer, кучешка купа с терен от ArtDog

КОЛЕКЦИЯ МИСОК ЗА ЖИВОТНИ ARTDOGЕдин от найдобрите чаши за вода, които някога сте виждали.Практично и стил�

BGN 18.92