• Новинка
Електронен Штангенциркуль Cerlingwee, Цифров Штангенциркуль, Измервателен Инструмент, Измервателен Инструмент, Композитни Материали от Въглеродни влакна, на Два стил?

Електронен Штангенциркуль Cerlingwee, Цифров Штангенциркуль, Измервателен Инструмент, Измервателен Инструмент, Композитни

Buyers rating:
BGN 12.46

Налично

High-performance композитни материали от въглеродни влакна, ниско тегло и лесна за осъществяванеМоже да се използва за измерване на магнитни обекти, без да се повредят по време на измерване.Може да се използва в училища, дограма сервизи, ферми или домове.Дисплей осигурява ясни показания, които са точни и удобни.Предлага се в два стила на избор. High-performance композитни материали от въглеродни влакна, лек и лесен за носене 2. Може да се използва за измерване на магнитни обекти, без да се повредят по време на измерения3. Може да се използва в училища, дограма сервизи, ферми или по домам4. Дисплей осигурява ясни показания, които са точни и удобными5. Предлага се в два стила на избор Спецификация : Вид на продукта : Електронен калибрматериал : Карбонразмер : 150 мм / 300 мм (по избор) Функция : Точност на измерването : от 0,1 мм Обхват на измерване : 0-150 мм, 0-300 мм Работна температура : 27-40 ℃ Батерия : 1 х бутон батерия CR2032/LR44 (не е включен в комплекта) Бутонът за захранване Metric/imperial клавиш за преобразуване Чиста ключ Осъществяване списък : 1 х електронна штангенциркуль.

Подробности

Item Type:
Electronic Caliper
Material:
Carbon
Size:
150mm/300mm(optional)
Function:
Measurement
Accuracy:
0.1mm
Measuring Range:
0-150mm, 0-300mm
Operating Temperature:
27-40℃
Battery:
1 X CR2032/LR44 Button Battery (Not Included)
Power Button :
Metric/Imperial Conversion Keys:
Clear Key:
Package List:
1 x Electronic Caliper :

Подобни продукти в категория

Синтетичен Прашка Stren-Flex
  • Новинка
Оценки:

Синтетичен Прашка Stren-Flex

Висококачествена найлонова подплатаУниверсален нископрофилен прашка.Вертикална конфигурация, колие �

BGN 1.00