• Новинка
Zerodeko Ястие от Неръждаема Стомана, Тава за Ядки, Бижутериен Тава, Тава за морски Дарове, Бижу Ястие, Десерт Тава, Сырное Чиния, Тава за Кърпи за ръце, Мултифункционале?

Zerodeko Ястие от Неръждаема Стомана, Тава за Ядки, Бижутериен Тава, Тава за морски Дарове, Бижу Ястие, Десерт Тава, Сырное

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

СУПЕНИ ПОДНОСИ ЗА ХРАНА На сервировочном поднос може да се съхранява суши, франзели, сладкиши и плодовеСЕРВИРОВОЧНЫЙ ТАВА КРЪГ - Този зашеметяващ тоалетна масичка е изработена от неръждаема стомана, това е луксозен и елегантен начин за съхранение на вашите вещи.БИЖУТЕРИЕН ТАВА - Нежна и гладка текстура, рафинирани прости темпераментна бял цвят.ДЕКОР на БАНИ - Красив и щедър, по-прост, но не е прост, модерен дизайн, разположена в ъгъла на къщата.ОРГАНАЙЗЕР ЗА БИЖУТА за КОЛИЕТА - подходящ за салфетки, кърпи за ръце, на пръстени, обеци или за демонстрация на свещи и дребни украшения.Пратката включва 1 x тава Характеристики-Използвайте го до вашите врати за ключове в офиса като организатор или тоалетна масичка в тоалетката масичката на вашата баня. -Елегантен тиган от неръждаема стомана, който ще ви помогне да се сложи в ред нещата си душ тава. -Материал : държач за аксесоари от неръждаема стомана-Размер : 15,00 X7,20 X1,00 см / 5,89 X2,83 X0 Тоалетка. -Подходящ за салфетки, кърпи за ръце, на пръстени, обеци или за демонстрация на вашите свещи и дрънкулки на бижута поднос. -Честване по всяко събитие с помощта на този универсален стилен тава-организатор, много практична организация плотове за мивки. -Този тава придава на всяка стая елегантен външен вид и може да озарява вашия домашен тава за кърпи от неръждаема стомана. -Цвят : сребърен поднос с дозатор за сапун Описание на продукта съд за ядки Е тава от неръждаема стомана с твърда гладка повърхност.десерт чиния за хранене, Подходящ за ресторанти, хотели, специални партита и семейни вечери.Тава за стерилизация на кърпа Той също може да се използва като табла за подаване на храна.Поставка за съхранение на хавлиените кърпи, салфетки и кърпички в банята.тава за салфетки На сервировочном поднос може да се съхранява десерти, сладкиши и плодове.

Подробности

Подобни продукти в категория