• Новинка
Ahn'Qiraj Поставка за Чинии, Органайзер, за съдове, Метални Нескользящая Поставка, Стойка за Купата на Дисплея, Органайзер за ястия, Стелажи за Кухненски шкаф и Ъглов шк?

Ahn'Qiraj Поставка за Чинии, Органайзер, за съдове, Метални Нескользящая Поставка, Стойка за Купата на Дисплея, Органайзер за

Buyers rating:
BGN 7.00

Налично

【Мултифункционална поставка за чинии】 : Метална поставка за чинии може да се съхранява чиния, шкафове, купички, чинии, тави за печене и дъски за рязанеИзползвайте багажник, за съдове, за да увеличите пространството за съхранение, да си плот чист и подреден. 【Широк спектър от приложения】 : идеален за дома, ресторанта, в колата, на вечеря и на къмпинг, за да лесно да се подреждат чинии, чаши и други ястия.Може да се използва и като малка поставка за сушене на чаши от тезгяха. 【Спестяване на пространство и отлично съхранение】 : Нашата метална поставка за чинии е лесна U-образен дизайн, целящ да им покаже красотата на модерни кухни, прави си на кухненски плотове чисти и спретнати, без загуба на функции на съхранение и организатор. 【Гаранция за качество】 : Изработен е от висококачествена въглеродна стомана, на повърхността на рафтовете, хомогенна и гладка, износостойкая и е устойчив към боята, без специфичен мирис, висока температура и устойчивост на топлина, без деформации, без да се напукване на кожата.Срок на годност също така е оборудван с неплъзгащи силиконовата покритие, а благодарение на уютному дизайн бялата неподвижни капаци, не трябва да се притеснявате за сблъсък чинии и скольжении. 【Стилен дизайн и размер】 : Проста линейна конструкция, които красотата на модерни кухни, лека и маневренная без загуба на стабилност.Направете вашите кухненски плотове чисти и ароматно, без да губи функции за съхранение и организатор. Малък : 4,7 "Д х 4.7 "W x 6" Х Марка : Ahn'Qiraj Състояние : 100% чисто нов Материал : въглеродна стомана Количество : 1 бр. Цвят : както е показано Размер на продукта : 4,7 "Д х 4.7 "W x 6" Х Тегло на продукта : 10,5 грама Осъществяване списък : 1 х метални стелажи за съхранение на съдове Функция : Актуализиран органайзер за съхранение на съдове здрав и издръжлив.Нашите квадратни тръби са снабдени с бяла капачка, която не ще бъде лесно да се плъзне или отваливаться, като гумени облицовки за други лавици за прибори.

Подробности

Подобни продукти в категория