• Новинка
Кабел SIIG Ultra High Speed HDMI - 8 метра, кабел HDMI 2.1, поддържа висока резолюция до 8 Към @ 60 Hz, 48 gbps, HDCP 2.2, динамичен HDR, eARC, златно покритие, алуминиев корпус (CB-H20Z11-S1)

Кабел SIIG Ultra High Speed HDMI - 8 метра, кабел HDMI 2.1, поддържа висока резолюция до 8 Към @ 60 Hz, 48 gbps, HDCP 2.2,

Buyers rating:
BGN 5.59

Налично

✅ Кабел HDMI премиум качество - поддържа видео с ултра разделителна способност с резолюция до 8К ✅ Стандарт HDMI 2.1 е съвместим с HDMI 2.1, обратна съвместимост с по-ранни версии. ✅ Кабел с тройна защита - за ефективно намаляване на електромагнитни смущения за постигане на максимална производителност на видео и предотвратяване на загуба на сигнала. ✅ Позлатени конектори - Предоставя превъзходна проводимост и дават безупречни HD A/V сигнали; Кабели от чиста мед - предпазват от влошаване на качеството на сигнала и осигуряват оптимално качество на сигнала. ✅ Разширени функции - Поддържа 4 K HDR, Ethernet, канал за връщане на звука и 3 D технология. ✅ В SIIG ние се гордеем с нашите продукти и обслужване.Нашите продукти се отличават с високо качество и е предназначена за дълъг живот.Ние сме тук, за да помогне, ако имате нужда от нас.Ние предоставяме 2-годишна гаранция на нашите продукти и поддръжка по електронната поща.Свържете се с нас, ако се сблъскате с някакви проблеми. ✅ Кабел HDMI премиум качество - поддържа видео с ултра разделителна способност с резолюция до 8К. ✅ Стандарт HDMI 2.1 е съвместим с HDMI 2.1, обратна съвместимост с по-ранни версии. ✅ Кабел с тройна защита - за ефективно намаляване на електромагнитни смущения за постигане на максимална производителност на видео и предотвратяване на загуба на сигнала. ✅ Позлатени конектори - Предоставя превъзходна проводимост и дават безупречни HD A/V сигнали; Кабели от чиста мед - предпазват от влошаване на качеството на сигнала и осигуряват оптимално качество на сигнала. ✅ Разширени функции - Поддържа 4 K HDR, Ethernet, канал за връщане на звука и 3 D технология. ✅ В SIIG ние се гордеем с нашите продукти и обслужване.Нашите продукти се отличават с високо качество и е предназначена за дълъг живот.Ние сме тук, за да помогне, ако имате нужда от нас.Ние предоставяме 2-годишна гаранция на нашите продукти и поддръжка по електронната поща.Свържете се с нас, ако се сблъскате с някакви проблеми.

Подробности

Подобни продукти в категория