• Новинка
Индивидуален комплект Чаршафи за легла, Бебешки Кърпи за Стандартна креватче, матрак цилиндър за малки деца, Мек Дишащ матрак цилиндър от Микрофибър за момчета и М?

Индивидуален комплект Чаршафи за легла, Бебешки Кърпи за Стандартна креватче, матрак цилиндър за малки деца, Мек Дишащ матрак

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

?Customzied : можете да изберете любимата си снимка, за да създадете свои собствени пищови премиум качествоИзображения с висока резолюция, Привнасят в живота си реализъм, подобна на 3 D.Цветовете НЕ Поблекнут.Нашите кърпи за детски креватчета най-високо качество, произведени от луксозно мека, дишаща материя, която осигурява отлични експлоатационни характеристики и луксозни усещане За чувствителна коса и кожа на бебета. ? Подходяща за стандартни легла и матраци за деца : Размер на 28 инча X 52 X 8 инча инча Нашите чаршафи за легла, предназначени за повечето стандартни матраци за детски легла.Стегнато, джобове на дълбочина 8 см И еластична покритие Е облегают подложка бебешко креватче.Универсална гума за стягане на первази Позволява на Матрака лесно се разтягат и прилепва плътно към Основата на Матрака, създаване на Безопасен и успокояващо място за сън на Вашето дете. ?Разработено от майки за майки : В Pobi Baby ние знаем колко трудно е да се намери чаршафите за яслите, който е лесен за използване, безопасен за бебето и красиво оформена.Ние създадохме тази фирма, защото ние сме точно на клиентите, както и Вие, И ние знаехме, че можем да предложим най-Добрият продукт, като се обръща внимание на детайлите и отказва да прави компромиси. ? Най-добрата идея за подарък : Идеален подарък за душата на дете за майките, които обичате.Ако и Вие обмисляте Луксозен, достоен и достъпен подарък за детската душа, не търсете по-Далеч.Тъй като част от спалното бельо креватче се Отделя, чаршаф е важна за защита на матрака от проникването на прах или слюней.Освен това, наистина може да се пере в машина и да изсъхне!. ? След продажбата : Ние осигуряваме сервизно обслужване на 99,99%, вие сте свободни да свържете се с нас, ако имате някакви въпроси за нашия набор от детски чаршаф, ние ще решим проблема в рамките на 24 часа.Потребителски пищови от сваляне на изображения : Потребителски пищови със собствените си снимки, рисунки и текст.

Подробности

Подобни продукти в категория