• Новинка
Wsimily акрилни грим четки на притежателя, въртящи се на 360 органайзер, прахоустойчив, водоустойчив грим четки козметика притежателите на контейнери за съхранение с к?

Wsimily акрилни грим четки на притежателя, въртящи се на 360 органайзер, прахоустойчив, водоустойчив грим четки козметика притежателите

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

【Притежателя на четката за грим】Ще получите титуляр за кисточек за грим с капакУникален дизайн с ромбовидным модел е лесен и стильен.В него можете не само да съхранявате четките за грим, но и да се превърне в чудесна декорация на масата. 【Премиум качество】 Тези държачи за козметика, изработени от висококачествена пластмаса, не са токсични и не са без мирис, трайни и трайни, леки, преносими и те са лесни за почистване. 【Конструкция от 5 независими отделения】 Кутия за съхранение на четки за грим е с вградена преграда за съхранение на 5 отделения.Можете да внимателно разпределени четки за грим, червила, моливи за вежди и т. все отделениям, за да направи вашия десктоп по-чист. 【Въртене на 360 градуса】 Благодарение на бесшумному вращению на 360 градуса, лесно можете да се сменят рафтове за съхранение, за да могат да стигат инструменти за грим при нанасянето на грим, което ще ви помогне да направите грима по-удобно и бързо. 【Водоустойчив и прахоустойчив】 органайзер за четки за грим с прозрачен капак, който най-добре ще защити вашите инструменти за грим и козметика от прах, и не е нужно да се притеснявате за мокро, когато сте го сложиш в банята.Все още притеснен за мръсна козметика?.Все още дразни, че не можете да намерите козметика, когато нанасяте грим?.Все още се притеснява фактът, че четката за грим често са мокри и един прашен?.Wsimily въртящи се на 360 органайзер за четки за грим с прозрачен капак ви помогне да решите тези проблеми.С прозрачен капак : така е по-удобно и по-ясно да видите съхранени елементи, за да може да ги види от пръв поглед, когато вземеш.Лесен за почистване : Когато имате нужда от почистване, може да се оттегли прозрачен капак, който е лесен за почистване.Класификация на 5 офиса позволява правилно да се съхранява козметика, сбогуване с разстройство на работния плот.Съхранение голям капацитет : Можете да поставите четки за грим, моливи за вежди, молив за очи, червило, есенции и т. В кутия за съхранение в съответствие с вашите ежедневни нужди.

Подробности

Подобни продукти в категория