• Новинка
DIKDOC Пътен Държач за четки за грим - за Обновяване, 3 Размера, Регулируем Косметичка за стоки от първа Необходимост за Пътуване С Почистване, 2 бр.

DIKDOC Пътен Държач за четки за грим - за Обновяване, 3 Размера, Регулируем Косметичка за стоки от първа Необходимост за Пътуване

Buyers rating:
BGN 18.66

Налично

?Увеличаване на капацитета при обновяване на?: Голям пътен силикон държач за четки за грим Dikdoc побира 6-14 четкиПодходящ за четки за грим с различни размери или четка за зъби, като голяма компактна пудра, тонален крем, сенки за очи, руж за очна линия на очите, контур и т., Достатъчно големи размери, за да побере всички пътни четка. ?Подобри определя каишка?: Притежателя на четки за грим Dikdoc е с ергономичен дизайн с функция за регулиране на 3 размери за подреждане на четки.Той предотвратява загуба на предмети, към него лесно да получите достъп, и това е точно това, което ви трябва за съхранение на четки и други неща в чантата си, когато сте в движение. ?Подобрена чистящая уплътнение?: Подобрен дизайн почистващи тампони представляват набор от видове проекти, с винтова резба, подходящи за почистване на различни четки за грим, като четки за лице и очи и т., Просто налейте малко почистващо разтвор на чистящую тампон, леко прекарайте четка за почистването подушечке, след това се измива с четка. ?Моющийся и чист?:Органайзер за козметични зъби е изработен от висококачествен силиконов материал е водоустойчив, лесен за почистване, е трайна и защитава лични неща.Който може да устои на груба работа любителите на грим по време на пътуване, а също така могат да издържат на неблагоприятни фактори на околната среда. ?Стоки от първа необходимост за пътуване?: Косметичка Travel essentials лек и компактен, която ще се превърне в идеален подарък за вашата сестра, дъщеря, приятелка или майка.Практичност - той не се ограничава само до съхранение на четки за грим, тя може да се използва за съхранение на малки тоалетни принадлежности, пътни размер.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние предлагаме услуга на 7 X 24. ?Увеличаване на капацитета при обновяване на?: Голям пътен силикон държач за четки за грим Dikdoc побира 6-14 четки.Подходящ за четки за грим с различни размери или четка за зъби, като голяма компактна пудра, тонален крем, сенки за очи, руж за очна линия на очите, контур и т., Достатъчно големи размери, за да побере всички пътни четка. ?Подобри определя каишка?: Притежателя на четки за грим Dikdoc е с ергономичен дизайн с функция за регулиране на 3 размери за подреждане на четки.

Подробности

Подобни продукти в категория

Тенис на Хром Бисквити за омари
  • Новинка
Оценки:

Тенис на Хром Бисквити за омари

Тази хромирана поставка за свирите на омар е изработена от хромированного металТози бедняк е изключите

BGN 2.67