• Новинка
BBGS Железни вериги за сняг 10 бр. Мини вериги за сняг за гуми Преносими Аварийни Тракшън Автомобилни гуми за сняг Универсални верига (Размер: 235-275 мм)

BBGS Железни вериги за сняг 10 бр. Мини вериги за сняг за гуми Преносими Аварийни Тракшън Автомобилни гуми за сняг Универсални

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】Вериги за сняг, изработени от висококачествена марганцовистой стомана с найлонови крепежным каишка, устойчив на налягане и абразияУстойчиви на ниски температури от минус 50 градуса по Целзий. 【Дизайн премиум-клас】: Нескользящие и износоустойчивост, да не увреждат гумите, притежават висока износоустойчивост, разширяват и утолщают верига, се втвърдяват стоманени гвоздеи, ефективно предпазват от счупване и безплатна лифт.Когато докоснете земята използвайте пирони от сплав с висока твърдост, за да могат ефективно да се предотврати подхлъзване. 【Универсален размер】 вериги за сняг подходящи за камиони, джипове, микробуси, леки автомобили и други универсални превозни средства.Може да се прилага за всички модели автомобили с ширина гуми от 205 до 225 мм. Изработен от олекотени материали, му е лесно да се съхранява в чантата си. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】 добре Балансирана конструкция с централизирана температура на замръзване.Идеален за каране на лед, сняг, пясък, кал пътя, скално катерене и излизане навън.Леки и издръжливи, лесни за инсталиране, нашите вериги за сняг, сертифицирани, това ще бъде в състояние ефективно да се гарантира сигурността. 【Лесна инсталация 】 : - Мини на веригата са лесни за инсталиране, лесни за переноске и се използват за всеки от спешно спасяване на пътя.Инсталиране на вериги за сняг отнема само няколко минути, без използването на домкратов или преместване на превозното средство.Шина верига справя се добре със снежна кал или пясък, без да наранява гуми, джанти или на път. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】Вериги за сняг, изработени от висококачествена марганцовистой стомана с найлонови крепежным каишка, устойчив на налягане и абразия.Устойчиви на ниски температури от минус 50 градуса по Целзий. 【Дизайн премиум-клас】: Нескользящие и износоустойчивост, да не увреждат гумите, притежават висока износоустойчивост, разширяват и утолщают верига, се втвърдяват стоманени гвоздеи, ефективно предпазват от счупване и безплатна лифт.Когато докоснете земята използвайте пирони от сплав с висока твърдост, за да могат ефективно да се предотврати подхлъзване. 【Универсален размер】 вериги за сняг подходящи за камиони, джипове, микробуси, леки автомобили и други универсални превозни средства.Може да се прилага за всички модели автомобили с ширина гуми от 205 до 225 мм. Изработен от олекотени материали, му е лесно да се съхранява в чантата си. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】 добре Балансирана конструкция с централизирана температура на замръзване.Идеален за каране на лед, сняг, пясък, кал пътя, скално катерене и излизане навън.Леки и издръжливи, лесни за инсталиране, нашите вериги за сняг, сертифицирани, това ще бъде в състояние ефективно да се гарантира сигурността.

Подробности

Подобни продукти в категория