• Новинка
Потъва в Пясъка, Капачки за Контакти, Капачка на Ключа на Светлината, Однополюсная Стенни Панела в Фермерска къща, Капак, Стандартен Размер, 1 Банда, Декоративни Сте?

Потъва в Пясъка, Капачки за Контакти, Капачка на Ключа на Светлината, Однополюсная Стенни Панела в Фермерска къща, Капак,

Buyers rating:
BGN 6.59

Налично

★ Стандартен размер : Всички капаци на ключа на светлината "миди върху пясъка" и контакта са с универсален размер, който може да отговарят на всички розеткам стандартен размерИма 20 стилове за избор 1/2/3/4 банда полюс / однопереключаемый / бвп празен / бвп декоратор / двоен ключ / двоен интервал / тройна превключвател / тройна декоратор / двойна декоратор / четворна декоратор / четворна ключ. ★ Здрава и надеждна : Нашата капачка на ключа на светлината за деца са изработени от небьющегося пластмасови поликарбонат материал, издръжлив и надежден, с гладка повърхност, която издържа на огъване, силни удари, скручивающие драскотини и ожулвания. ★ Лекота на инсталиране : Тези декоративни стенни облицовки могат да бъдат инсталирани няколко минути.Много просто!Всичко, което трябва да направите, е отвертка, това е доста лесно, дори за начинаещи. ★ Няколко случаи : не пропускайте тази прекрасния накладку за ключа на светлината и с динозаври, която може да декорирате спалнята за момчета и момичета, хол, кухня, кабинет или търговски дом.Те наистина ще украсят стените / къща!Както на кутията на ключа на светлината, за деца ще направят вашата детска стая по-уникална. ★ Съвети за грижа : Това сладко малко мультяшное стенни покрития са лесни за почистване, гладки заоблени дизайн предотвратява натрупването на прах.Можете бързо да го почистите с влажна кърпа или гъба, която ще улесни живота ви.Тема : Продукти : Капачка на ключа на светлината, за деца, капачки на контакти в фермерска къща, покриване на стенните плочи са със стандартен размер 1/2/3/4, декоративни капачки стенни прекъсвачи за спални момчета и момичета, кухненски материал : поликарбонат Подарък от любов : Нашите цветни капачки за ключове стилни и красиви, идеални за детски, спални, детски стаи, хотели, кухни и т., Това е забавление за детски стаи за момичета и момчета!Това е уникален подарък за вашите деца. Размер : на Разположение различни видове отваряне и размери на групата 1/2/3/4.

Подробности

Подобни продукти в категория

Използван GE TEYH3045B 45A 480V 3P
  • Новинка
Оценки:

Използван GE TEYH3045B 45A 480V 3P

Автоматични прекъсвачи с формованным корпус TEYframe GE, се изчисляват на мощност до 125 А и отпадането на пре�

BGN 20.39