• Новинка
MGJXTWG Интелигентен Вентилатор с Дистанционно управление, Таван с осветителни тела с вентилатор за домашна спални, Нов, Прост и топло Ултратънък led тавана лампа с Вен?

MGJXTWG Интелигентен Вентилатор с Дистанционно управление, Таван с осветителни тела с вентилатор за домашна спални, Нов, Прост

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

★ Многофункционален : Той разполага с 3 светли цветове : натурален бял, топъл бял, студен бял (цветна температура : 3000 К-6000 К); яркост (5%-100% ); 3 скорост на вятъра : ниска, средна и високаВсичко това може да се управлява с помощта на дистанционно управление.Функцията за синхронизиране, дистанционно управление на 2. ★ Качествен материал : Метален корпус с боя прави лампата по-трайни и антикоррозийным.Лампа с висока прозрачност, по-добре да защитава вашите очи, не блести и не бликует.Двигател от чиста мед осигурява мощно движение на въздуха и тиха работа. ★ Освежаване по всяко време на годината : Този вентилатор на тавана може да се върти и в двете посоки, увеличава площта на прием на въздуха, ускорява циркулацията на въздуха в помещението.Различно време на годината, различна температура осигуряват безпрепятствен и свеж въздух в помещението. ★ Ниско ниво на шума и икономия на енергия : В този потолочном вентилатора се използват отлични двигатели с ниско ниво на шум и консумация на енергия.Комбинация от вентилатори и осветителни тела, това може да намали честотата на използването на климатици, за подобряване на икономията на енергия и защита на околната среда, ще ви спести много сметки за електроенергия. ★ Обхват : Класна стая, парк, лекарски кабинет, детска стая, детска градина, спалня, хол, трапезария, балкон, малка спалня, проход, малка всекидневна и т., Ако има някакъв проблем с нашата лампа, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим проблема в рамките на 24 часа. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин и ви желаем приятно пазаруване!Вие сте все още недоволни от сегашния живот при тъмна светлина, в която живеете?Вие сте все още недоволни от вентилатор, който работи без достатъчна сила на вятъра?Нашият вентилатор на тавана определено ще бъде за вас един добър избор, който може да отговори на всички ваши различни изисквания, не само да ви осигури силен вятър, но и да създаде за вас ярка светлина.

Подробности

Подобни продукти в категория

SW-H6 6 инча. Луксозен Кука - Хром
  • Новинка
Оценки:

SW-H6 6 инча. Луксозен Кука - Хром

завой на 45 градуса в края Характеристики на куки, Лукс.Изработен от материали с найвисоко качество...

BGN 2.33
Окачен лампа Whirlpool 8212547RP, Бял
  • Новинка
Оценки:

Окачен лампа Whirlpool 8212547RP, Бял

Актуализирайте или почините устройство за раздаване на ледВключва в себе си всичко необходимо за лесна

BGN 1.33