• Новинка
Луд Джина Найлонов Чук за фабрика за щавене на кожи Занаяти, Чук, За Дърворезба, Набор от инструменти за Шиене от Телешка кожа (Бяла)

Луд Джина Найлонов Чук за фабрика за щавене на кожи Занаяти, Чук, За Дърворезба, Набор от инструменти за Шиене от Телешка

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Подходящи за професионалисти и любителиНов практичен чук за резба по кожата.Инструмент за нанасяне на удари по кожевенному продукт за нанасяне на различни рисунки на кожевенное продукт. Найлонов чук достатъчно здрав, за да нанесе печат на кожевенное продукт.Лесна и удобна дървена дръжка позволява лесно да дърворезба на кожата.Подходящи за професионалисти и любители.Нов практичен чук за резба по кожата.Инструмент за нанасяне на удари по кожевенному продукт за нанасяне на различни рисунки на кожевенное продукт. Найлонов чук достатъчно здрав, за да нанесе печат на кожевенное продукт.Лесна и удобна дървена дръжка позволява лесно да дърворезба на кожата. Подходящи за професионалисти и любители 2. Нов практичен и удобен чук за резба по кожата 3. Найлонов чук достатъчно здрав, за да нанесе печат на leathercraft 4. Лесна и удобна дървена дръжка позволява лесно да дърворезба на кожата 5. Може да се използва за нанасяне на удари по кожевенному инструмент за отпечатване на различни форми на кожевенном продукта Технически характеристики Дължина изделия : 8,26 инча Диаметър на чук : 1,96 инча Тегло на продукта : 0,76 £ Материал : дърво + найлон Помещение включва : 1 х чук за фабрика за щавене на кожи занаяти с дървена дръжка.

Подробности

Подобни продукти в категория

Logan Cos-Tools Директно/Bevel нож (XTB6010)
  • Новинка
Оценки:

Logan Cos-Tools Директно/Bevel нож (XTB6010)

Комбинацията от преки и конично нож 90градусов нож и 45градусова скосени нож.Подходяща дебелина на матер�

BGN 1.00
3D Полистирен Ивици Голям размер
  • Новинка
Оценки:

3D Полистирен Ивици Голям размер

3 D Foam Stripes Large Black съдържа 14 парчета, предварително нарязани черни несмываемых на двустранните лепило иви

BGN 1.67