• Новинка
200ШТ 2,4 и 2 инча Фиби за коса за бърз Хляб, Щипки за коса под формата на Светлина, Щипки за Коса С Кутия За Съхранение, за Жени, Момичета и Фризьорски салон (Кафяв)

200ШТ 2,4 и 2 инча Фиби за коса за бърз Хляб, Щипки за коса под формата на Светлина, Щипки за Коса С Кутия За Съхранение,

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

?【Високо качество】 Тези U-образни щипки за коса, изработени от метал с добро качество, които лесно разграждат и выцвести след прилагане в продължение на дълго време ?【Безопасен дизайн】 Тези щипки за коса имат малки топката връхчетата и защитно покритие на повърхността.Тези шипове с загибом по средата от двете страни имат добро сцепление и не се плъзгат. ?【Е идеална за интериора на】 Тези U-образни шипове - модерен салонные щипки за коса, които са трайни за многократна употреба.Перфектен за професионални салон или лична употреба. ?【Безопасен дизайн】 Тези щипки за коса имат малки топката връхчетата и защитно покритие на повърхността.Тези шипове с загибом по средата от двете страни имат добро сцепление и не се плъзгат. ?【Безопасен дизайн】 Тези щипки за коса имат малки топката връхчетата и защитно покритие на повърхността.Тези щипки за коса с загибом по средата от двете страни, да имат добро сцепление и не се плъзгат. Технически характеристики на : .Цвят : черен /кафяв. Размер : 2,4 и 2 инча.Материал : това са U-образни щипки за коса, изработени от метал с добро качество.

Подробности

Подобни продукти в категория

Четка за коса Hercules Sägemann Junior
  • Новинка
Оценки:

Четка за коса Hercules Sägemann Junior

различни размери магическа четка идеално място за младите и повъзрастнитеЗа удобство на използване и �

BGN 0.33