• Новинка
Лентата за яката От пот, Защитна Лента За яката, Ролка Комплект От Мръсни Пот, за Еднократна употреба, Защитни Подложки, Бързосъхнеща Дишаща Подплата За врата Риза, ?

Лентата за яката От пот, Защитна Лента За яката, Ролка Комплект От Мръсни Пот, за Еднократна употреба, Защитни Подложки,

Buyers rating:
BGN 3.09

Налично

[Поддържане на яката чисти] : Това е доста практичен ролка лента за яката, за да се предотврати прекомерно изпотяване, той е предназначен за лепене на яката и помага да се абсорбира потта и да предотврати появата на мръсни петна, идеалното решение за поддържане на чистота на бялото воротничка [Лекота на употреба] : Използва тази защитна лента за яката доста просто, тя е скроена така че можете да отреже нужната дължина в зависимост от вашите нужди, подходящ за греди всички размери, има самоклеящийся дизайн, лесно е залепен до ошейникам, и тя е за еднократна употреба за удобно използване. [Широко приложение] : Това са отлични за еднократна употреба, защитни облицовки за яката, идеални за предотвратяване на замърсяването на яката, може да се използва широко в областта на шията дрехи и вътрешния ръб на шапки. [Удобно носенето] : Тази защитна лента от яката са не само практични за използване, но и удобно, в чорап, тя бързо абсорбира потта и бързо съхне, мека и дишаща, запазване на врата си суха през целия ден. [Невидим дизайн] : Този ролка лента за яката, за да се предотврати изпотяването също е невидим дизайн, той е доста тънък и е подходящ за повечето видове яки, може да се крие под дрехите можете да го носите в домакинството, офиса или по време на пътуване. [Поддържане на яката чисти] : Това е доста практичен ролка лента за яката, за да се предотврати прекомерно изпотяване, той е предназначен за лепене на яката и помага да се абсорбира потта и да предотврати появата на мръсни петна, идеалното решение за поддържане на чистота на бялото воротничка. [Лекота на употреба] : Използва тази защитна лента за яката доста просто, тя е скроена така че можете да отреже нужната дължина в зависимост от вашите нужди, подходящ за греди всички размери, има самоклеящийся дизайн, лесно е залепен до ошейникам, и тя е за еднократна употреба за удобно използване. [Широко приложение] : Това са отлични за еднократна употреба, защитни облицовки за яката, идеални за предотвратяване на замърсяването на яката, може да се използва широко в областта на шията дрехи и вътрешния ръб на шапки.

Подробности

Item Type:
Collar Sweat Pads
Material:
Non-woven fabric
Item Color:
As Pictures Shown
Length:
Approx. 3 m / 118.1 inch
Width:
Approx. 3 cm / 1.2 inch
Package Weight:
Approx. 34 g
Package Include:
1 * Roll of Collar Sweat Pads :

Подобни продукти в категория

Гъба за грижа Lincoln от микрофибър
  • Новинка
Оценки:

Гъба за грижа Lincoln от микрофибър

Избършете го подсушете сОкото страна е идеален за отстраняване на петна.Страна от микрофибър отлично п�

BGN 2.67