• Новинка
Контейнер за готвене, 25 опаковки по домовете, Контейнери за съхранение на храна с капаци, които Не съдържат BPA, Трайни, Штабелируемые за Еднократна употреба, кутии з?

Контейнер за готвене, 25 опаковки по домовете, Контейнери за съхранение на храна с капаци, които Не съдържат BPA, Трайни,

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

✅ 25 опаковки по 24 грама : Съдове за приготвяне на храна се отличават с превъзходно качество и дизайн, всеки контейнер за готвене с капак и капацитет на всеки пластмасов контейнер е 24 грама Идеален за приготвяне на вашите планове за здравословна храна за една седмица. ✅Запечатани, устойчиви на изтичане на информация : пластмасови контейнери, снабдени затегнати капаци за запечатване и безопасно съхранение на продукти.Ъгъл на перваза е проектиран по такъв начин, че продуктите не са разпръснати по отделениям.Потребителите могат да отварят лесно с точки и избягване на пукнатини и разливи. ✅Огнеупорни и безопасни контейнери за микровълнова печка : Контейнери може да се затопли или да замразите и да издържат на температури в диапазона от -40 ° F до 250 ° F). bento box е изработен от висококачествени материали, безопасни за хранителни продукти, което позволява да не се притеснявате за контакт с вредни химикали в храната. ✅Полезни свойства и удобството на : Съдове за готвене, изработени от твърда пластмаса, не съдържат бисфенол А и не е токсичен. Насладете се на удобството лесно и бързо загряване на храна, независимо от това, дали сте в офиса или в училище, вие можете бързо претопляне на храната в склада за продуктите. ✅【100% Връщане/ Замяна】 Ако не ви хареса контейнери за храна, след като сте ги получили, моля, свържете се с нас, не се колебайте, ще получите за връщане на парите или ще получите нова смяна !!!. ✅ 25 опаковки по 24 грама : Съдове за приготвяне на храна се отличават с превъзходно качество и дизайн, всеки контейнер за готвене с капак и капацитет на всеки пластмасов контейнер е 24 грама. Идеален за приготвяне на вашите планове за здравословна храна за една седмица. ✅Запечатани, устойчиви на изтичане на информация : пластмасови контейнери, снабдени затегнати капаци за запечатване и безопасно съхранение на продукти.Ъгъл на перваза е проектиран по такъв начин, че продуктите не са разпръснати по отделениям.

Подробности

Подобни продукти в категория