• Новинка
Червей съоръжения Мотор-редуктор, самостоятелно блокиране Защитен От Ръжда Насочени Двигател с Месингова намотка DC24V Корпус от Алуминиева сплав за Домашна автома?

Червей съоръжения Мотор-редуктор, самостоятелно блокиране Защитен От Ръжда Насочени Двигател с Месингова намотка DC24V Корпус

Buyers rating:
BGN 23.34

Налично

Възможност самоблокирующейся предаване : червей съоръжения насочени двигател се предлага с функция самоблокирующейся предаване, изходен вал се определя, когато на двигателя не се сервира хранаЛатунная макара с отлични проводимост : Мотор с червей съоръжения предаването е оборудван с месингова намотка, по-добра проводимост, лесно се нагрява.Вътрешно забавяне метален червей съоръжения за пренос, на по-голямо усукване.Корпусът е изработен от алуминиева сплав : Мотор-редуктор за постоянен ток, оборудван с превъзходно корпус от алуминиева сплав, който има устойчивост на корозия, не е лесно ръжда, здрав и издръжлив.Ниска консумация на енергия и шум : Шпорите един червей съоръжения на двигателя притежават добра устойчивост на износване, с ниска консумация на енергия, бавно повишаване на температурата и ниски нива на шум.Широк обхват на приложение : Този мотор-редуктор, подходящ за принтери, копирни машини, интелигентни роботи, електрически и вик, както и за автоматизация на офиса, дома или производство. Латунная макара с отлични проводимост : Мотор с червей съоръжения предаването е оборудван с месингова намотка, по-добра проводимост, лесно се нагрява.Вътрешно забавяне метален червей съоръжения за пренос, на по-голямо усукване. Принцип на работа : Този мотор-редуктор за постоянен ток е малък червей съоръжения двигател с високо усукване, който може да променя посоката на въртене на вала при смяна на кабели напред и назад. Възможност самоблокировки : Двигател с червей съоръжения предаването, оборудван с функция за самоблокировки, изходен вал се определя, когато двигателят не е включен. Ниска консумация на енергия и шум : шпорите един червей съоръжения на двигателя притежават добра устойчивост на износване, с ниска консумация на енергия, бавно повишаване на температурата и ниски нива на шум. Корпусът е изработен от алуминиева сплав : Мотор-редуктор dc е отличен корпус от алуминиева сплав, който има устойчивост на корозия, не е лесно ръжда, здрав и издръжлив.

Подробности

Item Type:
Worm Gear Motor
Material:
Aluminum alloy, brass
Rated Voltage:
DC24V
Load Power:
0.7W
Blocking Current:
0.8A
How to Use:
Take out the product and install it before use.:
Package List:
1 x DC Gear Motor:

Подобни продукти в категория

Хокей тениска Outerstuff NHL Boys Youth (4-18)
  • Новинка
Оценки:

Хокей тениска Outerstuff NHL Boys Youth (4-18)

100% ПамукИздърпайте закопчалка.Графика, напечатанная на екрана.Събиране на гърба.Официално лицензиран �

BGN 3.73
Амортисьор Rancho RS9000XL RS999331
  • Новинка
Оценки:

Амортисьор Rancho RS9000XL RS999331

Този продукт се продава на трета страна на продавачаОтстъпката се дава на компания .Това е отстъпка за о

BGN 66.86
Хокей тениска Outerstuff NHL Boys Youth (4-18)
  • Новинка
Оценки:

Хокей тениска Outerstuff NHL Boys Youth (4-18)

100% ПамукИздърпайте закопчалка.Графика, напечатанная на екрана.Събиране на гърба.Официално лицензиран �

BGN 3.99