• Новинка
Опаковки от 15 броя. МОЛЯ, ПРОДЪЛЖАВАЙ Знак на Пол, СОЦИАЛНО ДИСТАНЦИРА. Vinyl стикер на пода с размер 7 x 7 см, чувствителна на натиск, Знак за сигурност.

Опаковки от 15 броя. МОЛЯ, ПРОДЪЛЖАВАЙ Знак на Пол, СОЦИАЛНО ДИСТАНЦИРА. Vinyl стикер на пода с размер 7 x 7 см, чувствителна

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Блестяща, здрава стикер на пода с размер 7 на 7 инча, който ще помогне на всеки да практикуват социално дистанциранеНаправено за търговски площи и етажи.Защитен гланц ламинат.Просто почистете и залепете.Произведено в САЩ.Тези знаци социално дистанцира ще осигури на вашите клиенти и служители.Лесно се нанася и отстранява, не е разкъсан на малки парченца при оттеглянето.Сверхпрочная полиестерна основа е устойчива на плъзгане текстурирани повърхност – устойчиви на вода, драскотини и счупвания.Табела на всеки етаж е с размер от 7 инча. Идеален за входове и касови опашки. Това е стикер на пода, направена, за да помогне на клиентите да спазват безопасна дистанция при очакване в опашката.Моля, измерете и ги поставете на разстояние 6 метра един от друг, навсякъде, където ще се съберат клиенти.

Подробности

Подобни продукти в категория