• Новинка
Спа център Numa Lexus Beauty, Козметик за лице, Студио за Маникюр, Татуировки-кабинет, Въртящ се стол, Елегантен стол на колела с регулируема облегалка, Метална греда, Хроми?

Спа център Numa Lexus Beauty, Козметик за лице, Студио за Маникюр, Татуировки-кабинет, Въртящ се стол, Елегантен стол на

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

✔️ ПЛАВНО ВЪРТЕНЕ : ЗА разлика от много тежко на стола, този офис стол е много по-малък и по-лек, което улеснява неговото движениеНезависимо от това, дали имате carpeted floor, масивна дървесина или плочки, тези хромирани джанти плавно се плъзгат. ✔️ НАСЛАДЕТЕ се на РАБОТАТА СИ С КОМФОРТ, благодарение на подкрепата на облегалката на гърба си, ще се почувствате по-малка умора благодарение на лумбална подкрепа.На наклона на долната част на гърба напред, особено полезна при подкрепата на разпоредби с наклон напред. ✔️ ИЗБЕРЕТЕ ИДЕАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ЗА СЕБЕ си : тъй като височина и наклон на седалката могат да се регулират, както и на височина и наклон облегалка, можете да изберете най-удобното положение за себе си. ✔️ БЪДЕТЕ СИГУРНИ : Висококачествено салонное стол Spa Numa LEXUS е разработен, за да може да осигури изключителни грижи за своите клиенти или пациенти в продължение на следващите години. ✔️ ЛЕСЕН МОНТАЖ : монтаж на този инвалидни колички отнема само пет минути, без използването на никакви инструменти, в съответствие с указанията, представени в опаковката. ✔️ ОПИТАЙТЕ ВНИМАТЕЛЕН ПОДДРЪЖКА на КЛИЕНТИ от нашия екип от професионалисти в Source One Beauty. ✔️ ПЛАВНО ВЪРТЕНЕ : ЗА разлика от много тежко на стола, този офис стол е много по-малък и по-лек, което улеснява неговото движение.Независимо от това, дали имате carpeted floor, масивна дървесина или плочки, тези хромирани джанти плавно се плъзгат. ✔️ НАСЛАДЕТЕ се на РАБОТАТА СИ С КОМФОРТ, благодарение на подкрепата на облегалката на гърба си, ще се почувствате по-малка умора благодарение на лумбална подкрепа.На наклона на долната част на гърба напред, особено полезна при подкрепата на разпоредби с наклон напред. ✔️ ИЗБЕРЕТЕ ИДЕАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ЗА СЕБЕ си : тъй като височина и наклон на седалката могат да се регулират, както и на височина и наклон облегалка, можете да изберете най-удобното положение за себе си. ✔️ БЪДЕТЕ СИГУРНИ : Висококачествено салонное стол Spa Numa LEXUS е разработен, за да може да осигури изключителни грижи за своите клиенти или пациенти в продължение на следващите години.

Подробности

Подобни продукти в категория

Dynasty Warriors: Gundam 3 - Xbox 360
  • Новинка
Оценки:

Dynasty Warriors: Gundam 3 - Xbox 360

Mecha overload : Повече от 50 сцената и улучшаемых герои и над 70 на сцената и улучшаемых мобилни костюми от вселе

BGN 116.66