• Новинка
TQsuen Сватбени Аксесоари за коса от Лозя с Кристали за булката, 20 Инча, Перли и Кристални Мъниста, Превръзка на главата от Лозя за Булката, Булчински Шапки за жени и Мо?

TQsuen Сватбени Аксесоари за коса от Лозя с Кристали за булката, 20 Инча, Перли и Кристални Мъниста, Превръзка на главата

Buyers rating:
BGN 3.83

Налично

❤ Цвят : светло злато!Кристален лоза за коса е прекрасен стил на украса, просто прекрасни и толкова идеален за булката в ретро стилЛоза за коса с кристали, подходящи за сватба, помолвок.То със сигурност ще ви донесе много комплименти. ❤ Ръчна изработка с висококачествени мъниста от фини кристали, изкуствени перли и медна тел.Висококачествени материали за ненадминат блясък и великолепие!. ❤ Размер на убора е около 20 см и дължина 1 инч височина (50 см х 2,5 см).Общият размер на тази кристал лозя за коса е предназначена за всички жени и малки момичета, които не се чувстват неразположение. ❤ Де аксесоари за коса crystal hair vine, дами и момичета ще се открояват в никакъв случай.Тя ще прониква навсякъде и ще бъде най-сватба, рожден ден, последния вечер, ангажимента, годишнина, сватбената парти, театрализованном представяне и банкета. ❤ Имаме сервизно обслужване на нашите продукти.Ако не сте доволни или имате някакви въпроси след получаване на шапки, ние ще възстановим парите си в пълен размер или заменим нашите превръзки на нови.Моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се погрижат за вас.Сватба Косата Лозови Кристали Сватбени Шапки 20 Инча Ръчно Изработени Кристални Перли Сватбена Вечер Прическа Главоболие Превръзка, За Аксесоари За Коса Описание : 1. Висококачествени стразовые мъниста, изкуствени перли и метална жица с високо полиране, тел била добре обработена ръчно, я не лесно да се съборят и заржаветь, а стразовые мъниста са защитени тел, така че лесно да загубят! 2. Универсална лозата за сватбени на косата може да се носи по различни начини, около греда, на задната част на главата, вместо диадеми като превръзка на челото си или надбровной дъга, като придава момичета грация и чар! 3. Тази кристален лоза за коса-забележително бижу, което ще ви хареса да се носят.Един размер подходящ за повечето жени-мария-момичета.Чудесен подарък за Деня на Св.

Подробности

Подобни продукти в категория