• Новинка
Четка за тоалетна BIENKA с дълга дръжка, Органайзер за тоалетната чиния в Банята, Битова перална машина за почистване на Баня и съхранение на Буталото (Цвят: Стенен)

Четка за тоалетна BIENKA с дълга дръжка, Органайзер за тоалетната чиния в Банята, Битова перална машина за почистване на Баня

Buyers rating:
BGN 17.57

Налично

Комплект четки за тоалетна с държачИзработен е от ABS + пластмаса, лесен и удобен за използване за баня.Дългата дръжка е чудесно за по-удобно захващане и предпазват вашето тяло от кал.Почистете с четка горната част на спирала дизайн, може да бъде заменена с по-экологична.Подходящ за всички видове използване на ремонтирана тоалетна в банята.Комплект четки за тоалетна с държач.Изработен е от ABS + пластмаса, лесен и удобен за използване за баня.Дългата дръжка е чудесно за по-удобно захващане и предпазват вашето тяло от кал.Почистете с четка горната част на спирала дизайн, може да бъде заменена с по-экологична.Подходящ за всички видове използване на ремонтирана тоалетна в банята.БЬЕНКАНотице : 1. Моля, проверете внимателно размер и цвят на продукта преди покупката. С изключение на стоки, показани на снимките на стоките, никакви други стоки в комплекта не са включени. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема възможно най-скоро.Параметри : Материал : ABS + Пластикразмер : Приблизително 410x90 mm/16,14x35,43 инча Размер четки : Приблизително 375x80 mm/ 14,76x3,15 инча Опаковката включва : 1 бр. четка за тоалетна.

Подробности

Material:
ABS+Plastic
Size:
Approx.410x90mm/16.14x35.43in
Brush Size:
Approx.375x80mm/14.76x3.15in
Package Includes:
1 piece Toilet Brush :

Подобни продукти в категория